Σε κατ' οίκον περιορισμό ο δολοφόνος «κατ' εντολή του Σατανά» στην Καβάλα!
Ο 40χρονος δολοφόνησε τον Αύγουστο του 2020 έναν 58χρονο εργάτη στην Κάριανη επικαλούμενος εντολές του Σατανά
Μάνος Τσαγκαράκης
Ελεύθερος αλλά με κατ' οίκον περιορισμό είναι από χθες ο 40χρονος που δολοφόνησε τον Αύγουστο του 2020 έναν 58χρονο εργάτη στην Κάριανη Καβάλας επικαλούμενος εντολές του... Σατανά, ενώ παλιότερα είχε πυροβολήσει εναντίον ενός ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη και τον περασμένο Ιούνιο εναντίον ενός 40χρονου συγχωριανού του!
Παρ' όλο που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, ο δράστης αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος λόγω διαφωνίας της εισαγγελέως και του ανακριτή στον οποίο απολογήθηκε επί πέντε ώρες. Η εισαγγελέας πρότεινε την προσωρινή του κράτηση ενώ ο ανακριτής είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο για να αποφασίσει για την τύχη του.
Οι δικηγόροι του 40χρονου ζήτησαν να αντιμετωπιστεί ο πελάτης τους ως ασθενής υποστηρίζοντας ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και επικαλέστηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις του, στις οποίες έγραφε ότι έπαιρνε εντολές από τον... Σατανά, άκουγε φωνές να ουρλιάζουν μέσα στο κεφάλι του και δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από ανώτερες δυνάμεις ότι θα έκαναν κακό στον ίδιο και την οικογένειά του!
Ο 40χρονος συνελήφθη στις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 58χρονο Αλβανό εργάτη στο κτήματου στην περιοχή Κάριανη, όπου τον είχε προσλάβει για να κλαδέψει τις ελιές του. Μόλις ο άτυχος αλλοδαπός τελείωσε τη δουλειά, τον πυροβόλησε στο κεφάλι και έκρυψε το πτώμα κάτω από κλαδιά στο χωράφι, όπου βρέθηκε την επόμενη ημέρα.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.