Προσπαθεί τα τελευταία 18 χρόνια να αποδείξει το αυτονόητο: ότι ζει! Ο Γιάννης Διαμαντής, για το κράτος υπάρχει μόνο όταν πρέπει να υποβάλει φορολογική δήλωση καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται νεκρός.
Η απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή σήμερα όταν εκείνος και η σύζυγος μίλησαν στον Αnt1 περιγράφοντας τον «Γολγοθά» που ανεβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια.
«18 χρόνια πάμε όπου μπορούμε και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον», περιέγραψε η σύζυγός του, εξηγώντας ότι, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας της κάνει φορολογική δήλωση -όλα αυτά τα χρόνια- δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Την ίδια ώρα δεν μπορεί να εμβολιαστεί και επειδή εργάζεται κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Ο δυο τους κάνουν το παν για να εμβολιαστεί. Έχουν μάλιστα απευθυνθεί και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, από όπου και αναμένουν απάντηση.
«Στείλαμε mail στο γραφείο του πρωθυπουργού για να κάνω το εμβόλιο. Δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά κάνω φορολογική δήλωση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Γ.Διαμαντής, εξηγώντας πως «παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, γιατί με απειλούν ότι αν δεν κάνω το εμβόλιο θα με απολύσουν».
Όπως εξήγησε, το πρόβλημα του έγινε γνωστό όταν πριν από 18 χρόνια όταν πήγε να ψηφίσει και του είπαν πως «δεν μπορεί» και τότε διαπίστωσε ότι ήταν «πεθαμένος».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής