Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορωνοϊου.
Σύμφωνα το epiloges.tv, είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα κρούσματα σε προσωπικό των φυλάκων και το πρόβλημα οξύνθηκε με την επιστροφή των αδειών.
Οι κρατούμενοι είναι σε καραντίνα, είναι νεαροί σε ηλικία και μόνο δύο είναι άνω των 60 ετών, είναι ανεμβολίαστοι και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ παρακολουθούνται εντατικά από το υγειονομικό προσωπικό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φυλακές Νιγρίτας είναι δομή, στον νόμο όμως περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού του προσωπικού, υπάγεται μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό κάτι που δεν ισχύει για τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από το προσωπικό των σωφρονιστικών υπαλλήλων δεν έχει εμβολιαστεί ούτε το ¼ στον αριθμό, σε αντίθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς που το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι μεγαλύτερο.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.