Περιστατικό κλοπής φιαλιδίου εμβολίου κατά του κορωνοϊού φαίνεται πως σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στις 10:40 το πρωί της Τρίτης, γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι ένα φιαλίδιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer δεν βρισκόταν στη θέση του.
Η Διευθύντρια του εμβολιαστικού κέντρου κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία. Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε προανάκριση για να διαπιστωθεί πώς εξαφανίστηκε το φιαλίδιο.
Πιθανολογείται πως η κλοπή έγινε από άτομο, το οποίο πήγε στο Κέντρο Υγείας για να εμβολιαστεί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;