Διάρρηξη-«μαμούθ» στην Εκάλη: «Όλα έγιναν μέσα σε έξι λεπτά» λέει ο επιχειρηματίας
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλάει στο protothema.gr - Δύο με τρία άτομα με κουκούλες και γάντια εισέβαλαν στο σπίτι του - Έχει πέσει ξανά θύμα ληστείας το 2017
«Μπήκαν 2 με 3 άτομα. Υπήρχε ένα λευκό αυτοκίνητο έξω. Όλα έγιναν μέσα σε 6 λεπτά» δηλώνει στο protothema.gr ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός στο σπίτι του οποίου στην Εκάληεισέβαλαν διαρρήκτες«αρπάζοντας» 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.
Όπως περιγράφει ο 50χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, οι διαρρήκτες προσπάθησαν αρχικά να μπουν από την πόρτα της αυλής, χρησιμοποιώντας λοστό αλλά δεν τα κατάφεραν. Τελικά μπήκαν από την γκαραζόπορτα και στη συνέχεια έσπασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού.
«Έγινε ένας χαμός μέσα στο σπίτι, το ανακάτεψαν. Υπάρχουν 16 κάμερες μέσα στο σπίτι. Φορούσαν κουκούλες και γάντια. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι» προσθέτει.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν. Το 2017 είχαν μπει μέσα στην εταιρεία μου και μού πήραν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο» συμπληρώνει.
Ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών κάνει την ΕΛΑΣνα πιστεύει ότι πρόκειται για Ρομά. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.