Κίνηση στην Ερμού λίγο πριν την Ανάσταση: Ουρές έξω από τα καταστήματα, ψώνια με μάσκες και μέτρα
«Οι τιμές είναι και σήμερα αρκετά καλές σε ρούχα και παπούτσια» δηλώνουν καταναλωτές - Αισιόδοξοι οι καταστηματάρχες από την κίνηση, «ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες η κίνηση να αυξηθεί περαιτέρω» λένε στο protothema.gr
Αυξημένη και σήμερα καταγράφεται η κίνηση στην Ερμού από κόσμο που βγήκε για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν την Ανάσταση.
Οι περισσότεροι προσπαθούν να τηρήσουν τα μέτρα, φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του protothema.gr. Οι περισσότεροι βγήκαν μαζί με τις οικογένειές τους, προκειμένου να κάνουν την τελευταία βόλτα πριν την Ανάσταση και να αγοράσουν τα δώρα τους.
«Ο κόσμος ήρθε ακόμη και σήμερα για να κάνει τα ψώνια της τελευταία στιγμής. Η κίνηση είναι αυξημένη και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες η κίνηση να αυξηθεί περαιτέρω», δηλώνουν καταστηματάρχες. «Οι τιμές είναι και σήμερα αρκετά καλές σε ρούχα και παπούτσια», όπως δηλώνουν καταναλωτές.
Αντίστοιχες εικόνες παρατηρούνται και στα εμπορικά κέντρα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικης. Από την Κυριακή του Πάσχα μέχρι και την Τρίτη τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»