Βίκυ Σταμάτη: To «ευχαριστώ» σε όσους έδωσαν αίμα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο
Η Βίκυ Σταμάτη ανήρτησε στο Facebook φωτογραφία του συζύγου της που νοσηλεύεται με σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα και ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη του και έδωσαν αίμα
Με μια ανάρτηση στο Facebook ευχαρίστησε η Βίκυ Σταμάτη όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα για τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατσόπουλο, που νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο, από τον Μάρτιο.
«Ευχαριστώ εκ μέρους του τους συνανθρώπους - Ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να σπεύσουν να δώσουν αίμα, προκειμένου να τον διατηρήσουμε στη ζωή... Ευχαριστώ πραγματικά, σας ευχαριστώ», έγραψε η Βίκυ Σταμάτη.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται από τα μέσα Μαρτίου στο Λαϊκό, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα.
Το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου είχε νοσηλευτεί στο Σισμανόγλειο με συμπτώματα πνευμονίας.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.