Τέλος δεν έχουν τα κορωνοπάρτι που πραγματοποιούνται σε σπίτια της Πάτρας.
Νέα βίντεο κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες άτομα, να διασκεδάζουν μέσα σε σπίτια.
Μάλιστα, οι ίδιοι γράφουν στα βίντεο που αναρτούν «Ναι μωρέ θα το κάψουμε», δείχνοντας ότι ακάθεκτοι συνεχίζουν να περνούν καλά, την ώρα που η κοινωνία ανυπομονεί να βγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τα μέτρα και τους περιορισμούς.
Στα 2 βίντεο φαίνονται δεκάδες νεαροί, να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον, με τη μουσική στη διαπασών, μέσα σε σπίτι στην περιοχή της Πάτρας.
Χαμός και στη Γεροκωστοπούλου
Κλείσιμο
Χαμός γινόταν και στα σκαλάκια της Γεροκωστοπούλου το περασμένο σαββατοκύριακο, με τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι τόσο κόσμο δεν έχει στο σημείο ούτε στο... Καρναβάλι.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.