Πρέβεζα: Επιτέθηκαν σε ένοικο οι διαρρήκτες δυο σπιτιών

Πρέβεζα: Επιτέθηκαν σε ένοικο οι διαρρήκτες δυο σπιτιών

Οι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο ένας εντοπίστηκε μετά από λίγες ώρες

peripoliko
Εφιαλτικό Σάββατο πέρασαν οι ένοικοι δυο σπιτιών στον Λούρο της Πρέβεζας, καθώς στις κατοικίες τους εισέβαλαν το μεσημέρι τρεις Έλληνες διαρρήκτες χωρίς να γνωρίζουν ότι βρίσκονταν μέσα. Μάλιστα, όταν εκείνοι τους αντιλήφθηκαν, έσπρωξαν βίαια έναν από αυτούς ρίχνοντάς τον στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή, αλλά από τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας στο Πέραμα Ιωαννίνων και συνελήφθη. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και απλή σωματική βλάβη με την οποία ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έπιασαν τους δράστες διαρρήξεων σε Ι.Χ. και σπίτι

Την στιγμή που βρίσκονταν στο εσωτερικό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου που είχαν μόλις διαρρήξει, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο. Στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν μια σακούλα που περιείχε 50 ευρώ σε κέρματα και ένα ρολόι και, κατά την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα είχαν κλέψει λίγο πριν από την σύλληψή τους από μια μονοκατοικία στην ίδια περιοχή την οποία επίσης είχαν διαρρήξει. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κατηγορούμενοι για κλοπές από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σταθερά πρώτο το Ισραήλ στους εμβολιασμούς - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Η πτώση του Βωβού: Στο σφυρί άλλα 88 ακίνητα της «γυάλινης αυτοκρατορίας»

Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης