Καιρός: Mικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων
Δείτε σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα προβλήματα
Mικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στα ανατολικά, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.
Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, ενώ έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση απόπλου από το Λαύριο για την Κύθνο.
Επίσης, κλειστή είναι η γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, ενώ έχει τεθεί σε ισχύ απαρευτικό απόπλου από Κεραμωτή Καβάλας για Θάσο.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!