Άρτα: «Μπράβοι» της... πλάκας λήστεψαν τρεις φορές ένα περίπτερο!
Τα κλοπιμαία δεν ξεπέρασαν τα 220 ευρώ - Με βία και απειλές τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους
Μάνος Τσαγκαράκης
Σκόρπιζαν τον τρόμο επί τρεισήμισι μήνες στους υπαλλήλους ενός περιπτέρουστην πόλη της Άρτας, στο οποίο έκαναν τρεις διαφορετικές επιδρομές για να αρπάξουν όλα κι όλα προϊόντα συνολικής αξίας... 220 ευρώ, πέντε Έλληνες «νταήδες» που παρίσταναν τους «μπράβους»!
Στις τρεις περιπτώσεις που έκλεψαν τα προϊόντα, από τις 30 Αυγούστου ως τις 12 Δεκεμβρίου του 2020, οι δράστες άσκησαν βία σε βάρος των άτυχων εργαζόμενων ή τους τρομοκράτησαν με απειλές ότι θα κατέστρεφαν το περίπτερο! Ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι δεν τους γνώριζαν, ωστόσο έδωσαν τις περιγραφές τους και ξεκίνησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.
Οι τρεις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών εκ των δραστών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και εκβίαση κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι δύο άγνωστοι συνεργοί τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.