Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτήν την ώρα στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης με πλήθος κόσμου που περιμένει υπομονετικά να προμηθευτεί το φαγητό που καταναλώνουν περισσότερο οι Έλληνες σήμερα, μπακαλιάρο με σκορδαλιά.
Στα Λαδάδικα βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά καταστήματα εστίασης που ειδικεύονται στο μπακαλιάρο και φέτος όπως κάθε χρόνο από αρκετά νωρίς πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς, οπλισμένοι με μεγάλα περιθώρια υπομονής, στήθηκαν στην ουρά και περιμέναν τη σειρά τους.
Οι πιο «έμπειροι» φρόντισαν να παραγγείλουν από νωρίς καθώς κάποια από τα εστιατόρια απασχολούσαν και delivery ωστόσο οι περισσότεροι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes, είναι αναγκασμένοινα περιμένουν για πολύ ώρα, μυρίζοντας μάλιστα το παραδοσιακό έδεσμα που τηγανίζεται και που συνοδεύεται από μυρωδάτη σκορδαλιά και τηγανιτές πατάτες.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.