Η παρέλαση έλαβε χώρα στον παλιό λιμάνι του νησιού με όλους τους συμμετέχοντες να τηρούν τις αποστάσεις. Ήταν μια μεμονωμένη κίνηση, χωρίς την παρουσία επισήμων, η οποία οργανώθηκε από τον Μυκονιάτη Δημήτρη Κουτσούκο.
Οι πολίτες νιώθοντας την ανάγκη να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία δεν πτοήθηκαν απ’ το lockdown και συγκεντρώθηκαν στην παραλία στο παλιό λιμάνι όπου ντυμένοι παραδοσιακά παρέλασαν με μια μεγάλη ελληνική σημαία μήκους 6,5 μέτρων.
Πριν από την παρέλαση επισκέφθηκαν το άγαλμα της Μαντώς Μαυρογένους και κατέθεσαν ένα υπέροχο αυτοσχέδιο στεφάνι για την κατασκευή του οποίου χρειάστηκαν τέσσερις ώρες. Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV με πολίτες να παρελαύνουν στο νησί των Ανέμων.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.