Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου σε Γεωργιάδη: «Το λιανεμπόριο δεν επιβαρύνει την επιδημιολογική κατάσταση»
«Κάθε μέρα που περνάει θα χάνουμε και κάποια εκατοντάδες καταστήματα που δεν θα αντέξουν» τόνισε στο protothema.gr ο Σταύρος Καφούνης
Θάνος Μακρογαμβράκης
Το λιανεμπόριοέχει αποδείξει ότι δεν επιβαρύνει την επιδημιολογική κατάσταση, αυτό είναι κάτι που δεν το λέμε εμείς, είναι με τη σύμφωνη γνώμη των λοιμωξιολόγων, αναφέρει στο protothema.grο πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.
«Ακούσαμε σήμερα για 22 ή 29 Μαρτίου. Τι πράγματα είναι αυτά; Το λιανεμπόριο έχει αποδείξει ότι δεν επιβαρύνει την επιδημιολογική κατάσταση αυτό είναι κάτι που δεν το λέμε εμείς, είναι με σύμφωνη γνώμη των λοιμωξιολόγων. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που φαίνεται, μετά από τόσους μήνες κλειστά βλέπουμε τα κρούσματα να μην πέφτουν που σημαίνει πως έχει καμία σχέση με το λιανεμπόριο. Συνεπώς εγώ απαιτώ άνοιγμα με κανόνες που θα ορίσει η πολιτεία και μπορεί να επιτηρήσει. Κάθε μέρα που περνάει είναι κρίσιμη για τους εμπόρους. Το click away φυσικά και δεν υπάρχει ως εναλλακτική για εμάς. Κάθε μέρα που περνάει θα χάνουμε και κάποια εκατοντάδες καταστήματα που δεν θα αντέξουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο protothema.grο κ. Καφούνης.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών