Τρίκαλα: Απανθρακώθηκε 61χρονος σε αποθήκη που πήρε φωτιά
Ο 61χρονος βρήκε τραγικό τέλος στην αποθήκη – Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα, αργά το απόγευμα, ένας άνδρας 61 ετών, όταν για άγνωστους λόγους ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη που βρίσκεται έξω από τα Τρίκαλα, μέσα στην οποία βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων και το ΕΚΑΒ χωρίς τελικά να καταφέρουν να απομακρύνουν τον 61χρονο από την αποθήκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.