Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι οποίοι συμμετέχουν σε έκτακτη σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας.
Στην έκτακτη ευρεία σύσκεψη συμμετέχουν επίσης διοικητικοί φορείς της Θεσσαλονίκης και εκπρόσωποι της αγοράς, ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι η πορεία της πανδημίας μετά και την αύξηση των κρουσμάτων, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επικράτεια.
Πέρα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, συμμετέχουν επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, η προϊσταμένη του ΕΟΔΥ στη Βόρεια Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και Δημόσιας Υγείας, Χρήστος Μήττας, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπης Στεργιάδης, οι πρόεδροι τριών επιμελητηρίων (Εμποροβιομηχανικό, Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό), ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.