Λάρισα: Θα έριχνε στην αγορά χιλιάδες λαθραία προϊόντα καπνού

Λάρισα: Θα έριχνε στην αγορά χιλιάδες λαθραία προϊόντα καπνού

Υπολογιζόνται σε περίπου 5.000 πακέτα τσιγάρων και 20 κιλά καπνού - Κατασχέθηκαν 117 λαθραία πακέτα σε κατάστημα στη Ροδόπη

Larisa-tsigara
Ούτε… καπνοπωλείο δεν διαθέτει τόσα είδη, όσα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα λαθρέμπορου καπνικών προϊόντων στη Λάρισα, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα έπειτα από στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει!

Συνολικά, κατέσχεσαν 4.840 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 411 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων συνολικού βάρους 20 κιλών και 550 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης! Τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πωλούσε στο μαγαζί της λαθραία τσιγάρα

Μια γυναίκα συνέλαβαν της Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ο.Π.Κ.Ε., ύστερα από έρευνα που έκαναν στο εσωτερικό του καταστήματος που διατηρεί σε οικισμό της Ροδόπης, όπου διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 117 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν. Η επιχειρηματίας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για την Αττική: Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα - Στο 63% η πληρότητα των ΜΕΘ

Καιρός: Υποχώρησαν τα έντονα φαινόμενα - Ήλιος με «δόντια» στις περισσότερες περιοχές

Φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα - Κόντρα για τις δηλώσεις Συρίγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης