«Χονδρεμπόριο» λαθραίων προϊόντων είχαν σκοπό να κάνουν στην Πάτρα δύο αλλοδαποί, όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας να επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και τους σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο.
Μέσα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, το οποίο κατασχέθηκε, οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν συνολικά 5.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 1.190 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 59 κιλών και 500 γραμμαρίων! Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Πατρών.
Όπως διαπιστώθηκε, οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 32.945 ευρώ. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3