Βίντεο - ντοκουμέντο από τη ληστεία με καραμπίνα σε σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη ληστεία με καραμπίνα σε σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο

Οι δύο δράστες εισέβαλλαν στο υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και με την  απειλή της καραμπίνας άρπαξαν τις εισπράξεις

ληστεια-σουπερ-μαρκετ-ευοσμος2
Τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι δύο ληστές, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου το απόγευμα του Σαββάτου, δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο της ληστείας που αποκαλύπτει το GRTimes.gr.

Όπως αναφέρει, οι δύο δράστες οι οποίοι εισέβαλλαν στο υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, λίγο πριν τις 6.00μμ του Σαββάτου στην περιοχή του Ευόσμου, χρησιμοποίησαν καραμπίνα για να απειλήσουν το προσωπικό της επιχείρησης και να αρπάξουν τις εισπράξεις.

Βίντεο από τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ με καραμπίνα


Ο ένας δράστης φορούσε κόκκινο μπουφάν και λευκό κράνος για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ο δεύτερος, μαύρο μπουφάν και κράνος. Ο πρώτος, όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο του GRTimes, κρατούσε το όπλο και απειλούσε προσωπικό και πελάτες να συνεργαστούν, ενώ ο δεύτερος, αυτό που έκανε κυρίως ήταν να μαζέψει τα χρήματα από τα ταμεία και να τα βάλει σε έναν σάκο. Μάλιστα φαίνεται να σκύβει και στο πάτωμα για να μαζέψει ίσως χρήματα που έπεσαν κάτω.

Οι δύο δράστες εκτός από τα καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χρησιμοποιούσαν και γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τους δράστες να φεύγουν στη συνέχεια με μηχανή την οποία είχαν παρκάρει έξω από το σούπερ μάρκετ.

Πηγή: grtimes

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστροφές φόρων «μαμούθ» σε εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς

Πέθανε ο Λάρι Κινγκ

Καναδική έρευνα: Η κολχικίνη μειώνει κατά 44% τη θνητότητα από κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης