Αξέχαστο θα μείνει το... συναπάντημα που είχε στις νότιες πλαγιές του Πηλίου σε ένα ζευγάρι το οποίο βγήκε για πεζοπορία μαζί με τον σκύλο του σε ένα μονοπάτι έξω από το χωριό Άγιος Λαυρέντιος, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αγριογούρουνο και ένα κυνηγόσκυλο που το καταδίωκε, ενώ ταυτόχρονα έπεφταν πυροβολισμοί!
Παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί για το κυνήγι, λόγω του lockdown, κάποιοι απείθαρχοι δεν δίστασαν να εξορμήσουν για να κυνηγήσουν αγριόχοιρους, χωρίς μάλιστα να υπολογίσουν ότι στην περιοχή μπορεί να βρίσκονταν και κάποιοι... νομοταγείς που έκαναν απλώς περίπατο!
Ο νεαρός και η κοπέλα τα... χρειάστηκαν όταν πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους το αγριογούρουνο το οποίο ακολουθούσε ένα κυνηγόσκυλο, αλλά τρόμαξαν ακόμη περισσότερο όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τους λαθροκυνηγούςπου, προφανώς, δεν είχαν αντιληφθεί την παρουσία τους! Ευτυχώς, βγήκαν αλώβητοι από την ολιγόλεπτη περιπέτεια και επέστρεψαν άρον - άρον στο σπίτι τους, αφού πρώτα ενημέρωσαν την Αστυνομία για το παράνομο κυνήγι.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.