«Αν τηρήσουμε τα μέτρα, θα έχουμε δικλείδες ασφαλείας», είπε η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με την κυρία Γκάγκα τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν με μέτρα. «Αν υπάρχει καλή επιδημιολογική παρακολούθηση μπορούμε να το προλάβουμε», τόνισε για την πιθανότητα αύξησης των κρουσμάτων.
Σχετικά με το λιανεμπόριο, είπε ότι «όπως δουλεύουν τα σουπερμάρκετ μπορούν να δουλέψουν και τα υπόλοιπα καταστήματα», αρκεί να μη βγούμε όλοι μαζί.
Το κέντρο της Αθήνα έχει περισσότερο συγχρωτισμό και πρέπει να φοβόμαστε εκεί, όπως εξήγησε η κυρία Γκάγκα.
Τέλος, είπε πως δεν πρέπει να είμαστε συνεχώς περιορισμένοι, αλλά να βγαίνουμε με προσοχή και να τηρούμε τα μέτρα.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.