Μηχανολογικό εξοπλισμό,επώνυμαρούχα και κεντήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ έκλεψαν από εκτός λειτουργίαςεργοστάσιο στο Βαρθολομιό.
Σύμφωνα με τοpatrisnews.gr, δράστες είναι συμμορία ρομά που επί μία εβδομάδα λεηλατούσαν το εργοστάσιο κεντημάτων-ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα-Χούνης Διονύσιος».
Η διάρρηξηέγινε αντιληπτή το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν περαστικός διαπίστωσε κινητικότητα στον χώρο, κι ενώ το εργοστάσιο είναι κλειστό εδώ και 20 μήνες. Αμέσως ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες και εκείνοι την αστυνομία.
«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.
Οι ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ότι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.
Κλείσιμο
Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο, πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας, που τα είχαν μεταφέρει λόγω σεισμού.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.