«Είμαστε ένα βήμα πριν τον κόκκινο συναγερμό και το επίπεδο 4», τόνισε σε δηλώσεις του, την Παρασκευής, ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Ο ίδιος, έκανε έκκληση μέσω του Infonews24, σε όλους τους Σερραίους πολίτες να τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς η κατάσταση στην περιοχή χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
«Θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία αναδεικνύοντας την ατομική ευθύνη του καθενός μας. Πολίτες και φορείς θα πρέπει να δώσουμε μαζί τη μάχη. Τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, ενώ και η διασπορά είναι σε τέτοιες ηλικιακές ομάδες όπου υπάρχει αυξημένος κίνδυνος», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, υποστήριξε πως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για την επιδημιολογική εξέλιξη της περιοχής «και γι’ αυτό αν τα καταφέρουμε και λειτουργήσουμε όλοι υπεύθυνα, νομίζω θα έρθει καλύτερο αποτέλεσμα».
Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ συνεχίζει να πραγματοποιεί rapid test σε κατοίκους της πόλης. Την Πέμπτη, ανακοινώθηκαν επιπλέον 65 κρούσματα της COVID-19 σε ένα 24ωρο, ενώ σύμφωνα με τον Νομίατρο για την Παρασκευή, ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να είναι 40-50.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.