LIVE

Κορωνοϊός

Χρυσή Αυγή: Προκλητική και αμετανόητη η οικογένεια Μιχαλολιάκου – Σόου και ύβρεις

oyrania

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες μετά την ιστορική απόφαση για τη φυλάκιση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

«Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου», δήλωνε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» ο οποίο χθες το βράδυ το πέρασε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχοντας παραδοθεί, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου το οποίο ολοκληρώθηκε ύστερα από 5,5 χρόνια.

Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη κτύπησε το κουδούνι της τελευταίας συνεδρίασης, πέρασε λίγος χρόνος και ένας ένας οι κατηγορούμενοι έσπευδαν είτε στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα είτε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για να παραδοθούν.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φεύγει από το σπίτι του

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος βρισκόταν στο σπίτι του στην Πεύκη με τη σύζυγό του την κόρη του και ελάχιστους υποστηρικτές του, όταν έμαθε για την απόφαση του Δικαστηρίου που τον έστελνε στη φυλακή. Λίγα λεπτά και αφού η πρόεδρος της Έδρας είχε ανακοινώσει την απόφασή της, ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέβηκε από το διαμέρισμά του στην είσοδο της πολυκατοικίας βγήκε στο πεζοδρόμιο και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή για τις ιδέες του. Μαζί του ήταν η Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του, Ουρανία και τέσσερις-πέντε οπαδοί του. «Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τα πιστεύω μου. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι' αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη», είπε ανάμεσα σε άλλα, συνεχίζοντας να προκαλεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ουρανία Μιχαλολιάκου 22/10

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ η κόρη του Ουρανία περιφερόταν στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας συνομιλώντας με τους υποστηρικτές του πατέρα της οι οποίοι σε αριθμό ήταν όσο τα δάχτυλα τους ενός χεριού. Για περίπου τρεις ώρες κανείς δεν γνώριζε εάν ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραδινόταν μόνος του ή θα περίμενε την αστυνομία να έρθει στο σπίτι του και να τον συλλάβει.
mixaloliakos

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και βλέποντας τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής ομάδας παραδίνονταν μόνα τους αποφάσισε να παραδοθεί. Έχοντας στήσει ένα «μεγαλοφυές» σχέδιο για να ξεφύγει από τους δημοσιογράφους, έστειλε την κόρη του Ουρανία, να βγει στην μπροστινή είσοδο της πολυκατοικίας την στιγμή που ένα αυτοκίνητο τον περίμενε σε πλαϊνό δρόμο. Μόλις βγήκε η Ουρανία στήθηκε μπροστά στις κάμερες αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης κατάλαβαν το σχέδιο απόδρασης του Μιχαλολιάκου και έσπευσαν από την πλαϊνή είσοδο της πολυκατοικίας. Η Ουρανία από την πλευρά της μαζί με υποστηρικτές του πατέρα της οι οποίοι είχαν αυξηθεί σε αριθμό από τα 4 άτομα σε 7! Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχοντας μαζί του τη σύζυγό του Ζαρούλια και υποστηρικτές μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε χωρίς δηλώσεις αυτή τη φορά όπως είχε κάνει νωρίτερα. Αντί δηλώσεων οι δημοσιογράφοι εισέπραξαν σπρωξιές από τους υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου οι οποίοι εξακολουθούσαν να συμπεριφέρονται ως «τάγμα εφόδου» που προστατεύει τον αρχηγό του, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
oyrania

Αλλά και χυδαίες βρισιές από την Ουρανία Μιχαλολιάκου η οποία σε ένα ακόμη παραλήρημά της μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητά της φυλακής για τον πατέρα της, έβριζε σκαιότατα ενώ κινήθηκε και εναντίον των δημοσιογράφων μέχρι που ένας υποστηρικτής την συγκράτησε και την έβαλε στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε εκείνο του πατέρα της.

Ζαρούλια Δηλώσεις

Φθάνοντας στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο Μιχαλολιάκος, τη σκυτάλη σε ύβρεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης πήρε από την Ουρανία ή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια η οποία έβρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονταν στο σημείο. Μόλις ο αρχηγός της χρυσής αυγής μπήκε στην ΓΑΔΑ οι δυο γυναίκες τον ακολούθησαν, ενώ του έφεραν και κάποια προσωπικά πράγματα που θα χρειαζόταν για το περίεργο αλλά όχι ασυνήθιστο βράδυ, αφού και στο παρελθόν ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε διανυκτερεύσει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Με την ιστορική απόφαση 13 συνολικά πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στη φυλακή καταδικασμένοι σε καθείρξεις για τα αδικήματα, κατά περίπτωση, της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ουρανία Επισκεπτήριο

Αναλυτικά στις φυλακές οδηγούνται με την απόφαση του δικαστηρίου οδηγούνται οι:

Νίκος Μιχαλολιάκος: Κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης από 6 μέχρι 8 μήνες
Ηλίας Κασιδιάρης: Κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης από 6 μέχρι 8 μήνες
Ιωάννης Λαγός: Κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης από 6 μέχρι 8 μήνες
Γιώργος Γερμενής: Κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης από 6 μέχρι 8 μήνες
Ηλίας Παναγιώταρος: Κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης από 6 μέχρι 8 μήνες
Χρήστος Παππάς: Κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης από 6 μέχρι 8 μήνες
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Κάθειρξη δέκα ετών

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στη φυλακή οδηγούνται με την απόφαση του δικαστηρίου οι εξής:

Γιώργος Ρουπακιάς: Ισόβια για την ανθρωποκτονία του μουσικού και σε κάθειρξη 14 ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ι. Άγγος: 9 έτη κάθειρξη και δύο μήνες, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Α. Αναδιώτης: 7 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ι. Καζαντζόγλου: 10 έτη και δύο μήνες κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ε. Καλαρίτης: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ι. Β. Κομιανός: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Κ. Κορκοβίλης: 9 έτη κάρθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Α. Μιχάλαρος: 9 έτη και δύο μήνες κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Γ. Πατέλης: 10 έτη και δύο μήνες, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Σ. Σαντοριναίος: 2 έτη φυλάκιση και 2000 ευρώ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Γ. Σταμπέλος: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Γ.Χ. Τσακανίκας: 6 έτη κάθειρξη. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Λ. Τσαλίκης: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Αθ. Τσορβάς: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ν. Τσορβάς: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Α. Χρυσαφίτης: 9 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Για την επίθεση εις βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων
Δ. Αγριογιάννης: 7 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Μ. Ευγενικός: 7 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Αν. Πανταζής: 10 έτη κάθειρξη και 24 μήνες, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Οι καταδικασθέντες που οδηγούνται στη φυλακή για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση είναι οι:
Ν. Αποστόλου: 7 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Α. Γρέγος: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Π. Ζησιμόπουλος: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣΠ. Ηλιόπουλος: 7 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ν. Κούζηλος: 7 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Δ. Λιακόπουλος: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ν. Μίχος: 6 έτη κάθειρξη, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Θ. Μπαρέκας: 6 έτη κάθειρξη και 2 μήνες, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Γ. Μπαρμπαρούσης: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Ν. Παπαβασιλείου: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Β. Πόπορη: 7 έτη κάθειρξη και 3.400 ευρώ χρηματική ποινή, κατόπιν συγχώνευσης. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Β. Σιατούνης: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Χ. Στεργιόπουλος: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ
Α. Στράτος: 6 έτη κάθειρξη ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΣΗ ΠΟΙΝΗΣ

Υπενθυμίζεται πως οι Στεργιόπουλος και Λιακόπουλος έχουν καταδικασθεί με απόφαση άλλου δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τη δολοφονία του Πακιστανού μετανάστη Λουκμαν Σαχζάτ. Ήδη όμως είχαν εκτίσει τα 3/5 της ποινής τους και βρίσκονταν εκτός φυλακής. Τώρα επιστρέφουν σε αυτή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Νέα μεγάλη άνοδος με 882 νέα κρούσματα - 15 θάνατοι

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης

Κορωνοϊός: Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στην Γερμανία πριν από το τέλος του έτους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (28)

καριολοπουλου δεσποινα

υπεροχο να σκουζουν οι φασιστες...απολαυση τρελη...

Τι κοιτάς α?

Κι εγκό!

Τη δικογραφία...

κατά της Χρυσής Αυγής (και σωστά) την ένωσε Ο Δένδιας ως υπουργός δικαιοσύνης και την έστειλε στον Άρειο Πάγο για να ερευνηθεί κατά πόσο μπορούσε να ασκηθεί δίωξη για εγκληματική οργάνωση. Το ερώτημα είναι ποιος θα ενώσει τις δεκάδες δικογραφίες κατά του Ρουβίκωνα και θα τις στείλει στον Άρειο Πάγο για έρευνα. Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΙΣ και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο Ρουβίκωνας έχει ασυλία και αθόρυβη αλλά ουσιαστική υποστήριξη από κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά και τα κόμματα που δεν του παρέχουν υποστήριξη τον φοβούνται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο Χρυσοχοϊδης εκκενώνει καταλήψεις από (ανύπαρκτους) καταληψίες αλλά δεν τολμάει να περάσει ούτε απέξω από το VOX. Μάλιστα δε ο Ρουβίκωνας έβγαλε κι ανακοίνωση ότι η έξωσή του θα σημάνει πόλεμο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Ρουβίκωνας δεν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα και άρα τα κόμματα που τον συμπαθούν δεν φοβούνται απώλειες σε ψήφους. Αυτός ο δεύτερος λόγος εξηγεί και γιατί η ΝΔ ξεκίνησε το κυνήγι της ΧΑ και τελικά τους έβαλε φυλακή ενώ αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε όφελος καθότι η ΧΑ ήταν ένα αγκάθι στα πλευρά της ΝΔ. Όλα τα άλλα περί δημοκρατίας, ανεξάρτητης δικαιοσύνης κλπ είναι μπαρμπούτσαλα......

Εύγε!!!

Σωστή ανάλυση!!!

Ε νταξ

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι τόσο μονοπατη η δικαιοσύνη σε αυρηυτη χώρα που όλα λογίζονται με τις αντιδράσεις του κόσμου και τι απήχηση έχει. Τόσα χρόνια κουβέντα για τους δολοφόνους της Μαρφιν. Ούτε φυσικά για τους δύο χρυσαυγιτες που και εκείνοι δολοφονήθηκαν. Λες και εκείνοι δεν είχαν γονείς να βγαίνουν στα παράθυρα να ζητάνε δικαίωση. δεν έχω καμία σχέση με ΧΑ αλλά το σωστό και το δίκαιο είναι πάντα ένα, ασχέτως θύματος και θύτη

jo

Τα τρικακια οι μπογιες αντε και κανα μπινελικι στην ιδια κατηγορια με δυο ανθρωποκτονιες βαριες σκοπουμενες βλαβες και αλλα κακουργηματα ....τελεια αναλυση

Im robot

Ενώ οι υπόλοιποι που ήταν εκεί και τους έβριζαν τους ΧΑγιτες είναι του Κολλεγίου Αθηνών.. Χαχαχαχαχα..

Η διαφορα ειναι..

οτι ενω το να βριζεις δεν ειναι οτι καλυτερο.. ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το να μαχαιρωνεις.. Δεν ειναι ευγενικο να προσβαλλεις καποιον λεκτικα, αλλα ειναι ΠΟΛΥ χειροτερο να σκοτωνεις καποιον επειδη δεν ειναι οτι εισαι εσυ (λευκος-αντρας-φασιστας). Οι νομοθετες εχουν φροντισει για τη διαφορα. Αν σε πω μα... και με πας στο δικαστηριο, θα φαω ενα προστιμο και θα παω σπιτι μου. Αν σε σκοτωσω, θα πρεπει να με κλειδωσουν για πολλα χρονια. Εγω την καταλαβαινω τη διαφορα. Εσυ οχι; Αφηστε λιγο τα συναισθηματα στην ακρη και βαλτε τη λογικη να λειτουργησει.

Aπορία

Με αυτούς που κάψανε ζωντανούς τους ανθρώπους στην marfin τι θα γίνει?

Dr.

Εκείνοι δεν ήταν Χρυσαυγίτες, αλλιώς θα τους είχαν συλλάβει.

Θέλει

ο φασίστας να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει. Οι υποστηρικτές των ναζιστών και υμνητές του Χίτλερ δεν έχουν θέση ούτε στα σχόλια ούτε στην πατρίδα.

Σένιδος Μιχαήλ

Συμφωνώ απόλυτα. Όπως επίσης και τα ορφανά του Στάλιν και οι διάφοροι εμπρηστές και δολοφόνοι απλών εργαζομένων, εγκύων και μη (Marfin). Ο φασισμός είναι και στα δύο άκρα, δε συμφωνείς;

Τζιμ

Γιατί οι εσκεμένες άδικες αποφάσεις των δικαστηριων βαπτί.ζονται δικαστικές πλάνες.ποιός μπορεί να δώσει το χρόνο πίσω στους αδίκως φυλακησμένους, ή ακόμη χειρότερα στους εκτελεσμένους τη ζωή τους πίσω

Αγράμματε φασίστα

Πισω στην σπηλια σου...γιατι για σχολειο ειναι πλεον αργα

Όταν βλέπεις σε τηλεοπτικές εκπομπές

Πολιτικούς και δημοσιογράφους, που έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάντια αυτής της χώρας, να μην μπορούν να κρατηθούν από την χαρά τους για την απόφαση του δικαστηρίου,κάτι μέσα σου,σε υποψιάζει!!!

ΑΚΑΡΝΑΝ

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΡΝΗΤΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Π.Θ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΥ ΚΑΝΕΤΕ.

A

ωτοι πις αγκραμαται

Μας

Έβγαλες τα μάτια με την ορθογραφία φασιστακο. Μας τα έχεις και κεφάλαια ανάθεμα σε...και καλα τι? ότι έχουν βαρύτητα? Πισω στην σπηλια σου! Αιντε!

ego

εσύ πίσω στην πρώτη δημοτικού ναζιάρη να μάθεις ορθογραφία αλλιώς διάβαζε κάνα λουκι λουκ που έχει και εικόνες. γελάνε τα πληκτρολόγια.

Darc City

Φίλε Ακαρνάν, όπως κατάλαβες από τους παραπάνω σχολιαστές σου που φορούν την προβιά του δημοκράτη αν δεν ξέρεις ορθογραφία δεν έχεις δικαίωμα να σχολιάσεις. Πιθανόν να πιστεύουν ότι δεν έχεις δικαίωμα και να ψηφίζεις.

...

Αυτο που θελατε, το πετυχατε με δολιο τροπο. Οκ, τελος τωρα. Να δω ποτε επιτελους θα σταματησετε τις δημοσιογραφικες αθλιοτητες, και θα ασχοληθειτε και με άλλα σοβαροτερα θεματα...

E.E.

Συμφωνώ σε όλα με τα γραφόμενα στο άρθρο. Έμφαση στον αριθμό των οπαδών, στην ένταση και κλίμακα της φρασεολογίας, τη χυδαιότητα και πολλά άλλα. Έχω δυο τρεις ερωτησούλες όμως προς το π.θ. και τον συντάκτη. Την ίδια φρασεολογία δε χρησιμοποιεί και ο Ρουβίκωνας (sic), όταν επιτίθεται, σπάει, καίει, απειλεί ανθρώπινες ζωές και εξυβρίζει; Γιατί δεν έχω διαβάσει αντίστοιχη γραφή για τα υπάνθρωπα αυτά ζώα που κάψανε τους ανθρώπους στην Marfin και καίνε και σπάνε και τραμπουκίζουν; Είναι λιγότερο φασίστες ή δολοφόνοι; Πως μετριέται η ανθρώπινη ζωή; Ευχαριστώ και να δημοσιευθεί παρακαλώ.

ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης