Θεσσαλονίκη: Καταδικάζει τον βανδαλισμό στο Μουσείο Ολοκαυτώματος η γενική πρόξενος των ΗΠΑ
Η Ελίζαμπεθ Λι έκανε λόγο για «ειδεχθή βανδαλισμό» και διαβεβαίωσε ότι στέκεται στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα
Την καταδίκη της στον «ειδεχθή βανδαλισμότου Μνημείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη» εξέφρασε η νέα γενική πρόξενος των ΗΠΑ στην πόλη Ελίζαμπεθ Λι.
«Στεκόμαστε στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα και στηρίζουμε τη θρησκευτική ανεκτικότητα σε όλο τον κόσμο», τονίζεται σε ανάρτηση τουγενικού προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Η βεβήλωση έγινε την περασμένη Παρασκευή από αγνώστους, που έγραψαν το σύνθημα «With Jews you lose» στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στους 50.000 Θεσσαλονικείς Εβραίους που εξοντώθηκαν στο Ολοκαύτωμα.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.