Ούτε ο πρωθυπουργός το πίστευε όταν βγήκε βόλτα με το ποδήλατό του, ούτε το νεόνυμφο ζευγάρι όταν πήγε στα Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου για τις γαμήλιες φωτογραφίες, ότι θα καταλήξουν να ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογράφο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκηςέκανε την κυριακάτικη βόλτα του στο Τατόι, με την παρουσία του να είναι ιδιαίτερα διακριτική και λίγο κόσμο να αντιλαμβάνεται την παρουσία του στην περιοχή. Την αντιλήφθηκε, όμως, ένα νεόνυμφο ζευγάρι που βρισκόταν εκεί για τις γαμήλιες φωτογραφίες και η νύφη, που είναι και κόρη γνωστού στελέχους της ΝΔ από τη Νίκαια, κάλεσε τον πρωθυπουργό να βγάλει μαζί τους μια φωτογραφία.
Ο πρωθυπουργός, δεν δίσταστε τότε, να σταθεί δίπλα στη νύφη, με την ποδηλατική τουστολή.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»