Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού και στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 47χρονος έμπορος κρεάτων εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, με τον ανιψιό του θύματος να καταθέτει ότι εργαζόταν μαζί με το θείο του από το 2010.
Όπως είπε, τον αναζητούσε μετά την εξαφάνιση του και μίλησε για τις επαφές του με τον κατηγορούμενο. «Δεν ήταν ταραγμένος, μετά την εξαφάνιση. Ο θείος μου, είχε πει, μια εβδομάδα πριν, ότι (ο κατηγορούμενος) του χρωστούσε 20.000 ευρώ. Όμως δεν είχε παραστατικά και δεν μπορούσε να διεκδικήσει τα λεφτά. Πιθανότατα τον έστειλε στη μονάδα του και του έστυσε καρτέρι. Τον οδήγησε εκεί και τον σκότωσε επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τα λεφτά που χρωστούσε» ανέφερε ο μάρτυρας.
Ακόμη συμπλήρωσε ότι «μέχρι το τέλος ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι του έδωσε 17.000 ευρώ μέσα σ’έναν φάκελο. Από αυτό το ποσό 10.000 ευρώ έλεγε ότι ήταν προκαταβολή που έδωσε για επόμενες σφαγές».
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.