Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε μια 18χρονη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, με θύμα 52χρονο από τη Λεμεσό.
Χθες το μεσημέρι, ενώ ο 52χρονος συζητούσε με την 18χρονη, έξω από νηπιαγωγείο ιδιοκτησίας της συζύγου του, άρχισαν να λογομαχούν.
Ο 52χρονος ζήτησε από την κοπέλα να αποχωρήσει από το νηπιαγωγείο και αυτή του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο δεξιό παράμεσο δάκτυλο με αποτέλεσμα να του αποκόψει μέρος της 1ης φάλαγγας.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η 18χρονη ανακρίνεται ώστε να ξεκαθαριστεί ο λόγος της επίθεσης.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.