Μία αλεπού έκανε την εμφάνισή της ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο facebook το άγριο ζώο κυκλοφορούσε ανενόχλητο συγκεντρώνοντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.
Η αλεπού περιπλανιόταν κοντά στο φράγμα, δίνοντας την εντύπωση ότι αναζητούσε τροφή ή εξερευνούσε τον χώρο.
Αρκετοί από όσους βρέθηκαν στο φράγμα τη συγκεκριμένη ημέρα έσπευσαν να καταγράψουν το ζώο με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ άλλοι το παρακολούθησαν με ενδιαφέρον αλλά και προσοχή, διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.
Κλείσιμο
Στο τέλος η αλεπού συνέχισε την πορεία της χωρίς να δείχνει φόβο και εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.