Επίθεση στο «Αττικόν»: «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα», λέει συγγενής του ασθενούς που επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια

Επίθεση στο «Αττικόν»: «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα», λέει συγγενής του ασθενούς που επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καρκινικού όγκου

attikon12
«Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα γι αυτό που έγινε», λέει στο protothema.gr συγγενής του ασθενούς που επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια στο «Αττικόν» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο ίδιο περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένεια του δράστη και λέει:  «Δεν είχε ιστορικό με ψυχολογικά προβλήματα. Είμαστε όλοι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε».

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καρκινικού όγκου. Ανάρρωνε σε θάλαμο του Αττικού Νοσοκομείου με τους γιατρούς να μην έχουν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα επρόκειτο να του δώσουν και εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη νοσηλεύτρια μπηκε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής και εκείνος της επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια ανέβηκε στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου και αποφάσισε να πέσει στο κενό. Η 32χρονη νοσηλεύτρια και μητέρα 2 παιδιών, μετά την επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Πλέον αυτό που όλοι αναμένουν είναι να αναρρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η άτυχη γυναίκα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Γκάφα ολκής από τον Τραμπ: Είναι «χαμένοι και κορόιδα οι πεσόντες πολέμου» φέρεται να δήλωσε το 2018 

Νέα επίθεση Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα συμφώνησε στο διάλογο και μετά έκανε πίσω 

Έξαλλη η Daily Mail για το βίντεο από πάρτι μεθυσμένων Βρετανών σε πλοίο στη Ζάκυνθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης