Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα που ξέσπασε κοντά στο χωριό Άγιος Στέφανος το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις 18:30.
Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα, ενώ η πυρκαγιά φέρεται να έχει πολλαπλές εστίες.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, πολλοί είναι οι λουόμενοι που παραμένουν στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, φοβούμενοι να μετακινηθούν.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την πυροσβεστικής δεν απειλούνται κατοικίες, ενώ στο εργο της κατάσβεσης νωρίτερα συμμετείχαν και έξι εναέρια μέσα.
Συγκεριμένα, στο σημείο επειχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Νωρίτερα, ρίψεις από αέρος έκαναν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!