Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.
Συγκεκριμένα, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, κυρίως την Κεντρική και την Ανατολική, από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15-08-2020) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16-08-2020), οπότε θα επεκταθούν πρόσκαιρα και στη Θράκη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Από τις απογευματινές και μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα εκδηλωθούν εκ νέου έντονα φαινόμενα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.