Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Παρουσία ψυχολόγων άνοιξε τη Δευτέρα η εφορία
Παραμένουν σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι της εφορίας από την επίθεση του 45χρονου με το τσεκούρι - Στον Κορυδαλλό ο δράστης, δεν δείχνει διάθεση να συνεργαστεί
Οι υπάλληλοι επέστρεψαν χωρίς να έχουν ξεπεράσει εντελώς το σοκ από το περιστατικό, ενώ το μυαλό τους βρίσκεται συνεχώς στους δύο συναδέλφους τους που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή αλλά και στην τρίτη υπάλληλο που έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αν και βαριά τραυματισμένη.
Πέντε ημέρες μετά την επίθεση 45χρονος δράστης, κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται να δώσει το παραμικρό στοιχείο γύρω από τα κίνητρα της επίθεσης και δεν συνεργάζεται με κανέναν.
Όσοι έζησαν τη φρίκη προσπαθούν να ξεχάσουν τις στιγμές τρόμου.
Η οικογένεια του δράστη έχει διαχωρίσει πλήρως τη στάση της, δεν έχει επικοινωνία μαζί τους και μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό των τραυματιών και των οικογενειών τους.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.