Ρίκι Τζερβέις: Όταν πεθάνω θέλω να ταΐσετε το πτώμα μου σε λιοντάρια

Ρίκι Τζερβέις: Όταν πεθάνω θέλω να ταΐσετε το πτώμα μου σε λιοντάρια

O δημιουργός του επικού «The Office» περιγράφει με ξεκαρδιστικό τρόπο πώς φαντάζεται τη σκηνή του «γεύματος»

gervais
Τη φιλοζωία πέρασε σε άλλο επίπεδο ο διάσημος Βρετανός κωμικός Ρίκι Τζερβέις, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία μετά το θάνατό του να γίνει... τροφή για λιοντάρια.

Μιλώντας στην Daily Star, ο 59χρονος δημιουργός του επικού «The Office» είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα απογίνει το σώμα του μετά τον θάνατό του και ότι προτιμά να καταλήξει στο στομάχι κάποιου άγριου ζώου από το να ταφεί. Μάλιστα, με το χαρακτηριστικό χιούμορ του - που κάποιοι βρίσκουν ακραίο και άλλοι απλά... λατρεύουν - περιέγραψε πώς φαντάζεται τη σκηνή, δείχνοντας πραγματικό ενθουσιασμό.

«Δεν με νοιάζει τι θα απογίνει το σώμα μου. Ταΐστε με στα λιοντάρια... Ας με πετάξουν απλά μέσα στο κλουβί των λιονταριών στον ζωολογικό κήπο. Ο κόσμος - όλοι τουρίστες - θα αναρωτιέται: "είναι αυτός ο τύπος από το Office;". Και μετά θα δουν τα λιοντάρια να με κατασπαράζουν. Μου αρέσει η ιδέα να με τρώνε ταυτόχρονα δύο λιοντάρια και να έχει αρπάξει το καθένα από έναν όρχι, αφού πρώτα ορμάνε στα μαλακά σημεία. Θα στέκονται περίπου δυο μέτρα μακριά το ένα από το άλλο, σαν τη σκηνή από το «Λαίδη και Αλήτης». Δυο λιοντάρια που μασάνε τους όρχεις μου. Τέλειο.».

After Life | Official Trailer [HD] | Netflix


Ο ηθοποιός που έχει γράψει ιστορία ως παρουσιαστής στις Χρυσές Σφαίρες, χάρη στις προσβολές και τα ξεκαρδιστικά του αστεία εις βάρος διασήμων, επιμένει ότι δεν φοβάται τον θάνατο. «Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην ιδέα να είσαι νεκρός. Το καλύτερο σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι δεν το γνωρίζεις».

Ο 59χρονος κωμικός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά After Life του Netflix, με κεντρικό θέμα τον θάνατο, προκάλεσε αίσθηση πριν λίγο καιρό όταν χαρακτήρισε τo κίνημα του «wokeness» ως ένα παράξενο είδος φασισμού, και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρχει ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών. Ο Τζερβέις πιστεύει ότι η ελευθερία του λόγου απειλείται στις μέρες μας από την cancel culture, που τείνει να «ακυρώνει» διάσημες και μη προσωπικότητες, όταν λένε (ή κάνουν) κάτι προσβλητικό, προκλητικό ή επιλήψιμο.

«Υπάρχει ένα νέο, παράξενο είδος φασισμού με ανθρώπους που νομίζουν ότι ξέρουν τι μπορείς να πεις και τι όχι. Είναι πολύ περίεργο. Επειδή σε προσβάλλει κάτι δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο», υπογράμμισε ο Τζερβέις.


Ειδήσεις σήμερα:

Naked Athena: Μια ολόγυμνη «οπτασία» άφησε τους πάντες άφωνους σε επεισόδια στο Πόρτλαντ

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Σήμερα τα καλά νέα από την Οξφόρδη - Τον Νοέμβριο οι πρώτοι εμβολιασμοί


Θέμα ωρών η παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις αποκαλύψεις για την απόπειρα συγκάλυψης της τραγωδίας στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης