Naked Athena: Μια ολόγυμνη «οπτασία» άφησε τους πάντες άφωνους σε επεισόδια στο Πόρτλαντ

Naked Athena: Μια ολόγυμνη «οπτασία» άφησε τους πάντες άφωνους σε επεισόδια στο Πόρτλαντ

Φορώντας μόνο μια μάσκα και έναν σκούφο, στάθηκε μπροστά στους άνδρες των ομοσπονδιακών δυνάμεων παίρνοντας πόζες μπαλέτου και... γιόγκας

naked-athena
Mια γυμνή «οπτασία» εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Πόρτλαντ, της πόλης που συνταράσσεται εδώ και σχεδόν 2 μήνες από βίαια επεισόδια στον απόηχο του θανάτου του Τζορτζ Φλόιντ, αφήνοντας άφωνους διαδηλωτές και αστυνομικούς!

Σύμφωνα με τους LA Times, η τολμηρή γυναίκα (που τα αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλούν "Naked Athena") ξεπρόβαλλε ξαφνικά στον δρόμο, λίγη ώρα αφότου ομοσπονδιακές δυνάμεις που βρίσκονται στην πόλη με εντολή Τραμπ για να καταστείλουν τα επεισόδια πέταξαν δακρυγόνα κατά διαδηλωτών.

Φορώντας μόνο μια μαύρη μάσκα στο πρόσωπό της και ένα καπέλο τύπου σκούφου, η διαδηλώτρια (αν ήταν όντως αυτό) βάδισε προς το μέρος των ανδρών των ομοσπονδιακών δυνάμεων που ήταν παραταγμένοι στον κεντρικό δρόμο και στάθηκε ολόγυμνη μπροστά τους.


Όπως μπορεί κανείς να δει σε βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, η "Naked Athena" παρέμεινε αρκετή ώρα μπροστά στους αστυνομικούς, παίρνοντας πόζες γιόγκα και μπαλέτου, ενώ κάποια στιγμή κάθισε στην άσφαλτο με ανοιχτά τα πόδια μπροστά τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αρχικά κάποιος από τους διαδηλωτές έτρεξε μπροστά της και προσπάθησε να την προστατέψει με μια ασπίδα από τα «σφαιρίδια πιπεριού» που πετούσαν στα πόδια της οι άνδρες των ομοσπονδιακών δυνάμεων, όμως λίγο αργότερα αποχώρησε συνειδητοποιώντας ότι η παρουσία του εκεί έκανε και τους δυο τους «στόχους».

Κλείσιμο
Συνολικά, το σουρεαλιστικό σόου της διαδηλώτριας κράτησε περίπου 15 λεπτά, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κατόπιν εξαφανίστηκε αλώβητη μέσα στο πλήθος. Νωρίτερα είχαν αποχωρήσει και κάποιοι από τους πράκτορες που βρίσκονταν στο σημείο.





Ο Dave Kilen, φωτογράφος του Oregonian/OregonLive, που ήταν παρών στη σκηνή και την απαθανάτισε με την κάμερά του, περιέγραψε τις αντιδράσεις του πλήθους όταν εμφανίστηκε η σύγχρονη «Λαίδη Γκοντάιβα» στον δρόμο του Πόρτλαντ, τα ξημερώματα του Σαββάτου. «Όλοι ήταν έκπληκτοι και εμβρόντητοι» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ επισημαίνει ότι καθ' όλη τη διάρκεια του «σόου» της η Naked Athena δεν έβγαλε κιχ.



Όπως επισημαίνει στο OregonLive, ο γυναίκα ήταν τυχερή που δεν χτυπήθηκε από κάποια από τις σφαίρες πιπεριού: «Ήταν απίστευτα ευάλωτη. Θα ήταν τρομερά επώδυνο αν την είχε πετύχει κάτι ενώ ήταν γυμνή».



Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Σήμερα τα καλά νέα από την Οξφόρδη - Τον Νοέμβριο οι πρώτοι εμβολιασμοί


Θέμα ωρών η παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις αποκαλύψεις για την απόπειρα συγκάλυψης της τραγωδίας στο Μάτι

Μήνας «κλειδί» ο Ιούλιος για τον κορωνοϊό – Τι φοβούνται οι ειδικοί – Τα δυο σενάρια για τον Αύγουστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης