Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας είναι δεδομένη, σχολίασε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6και τον δημοσιογράφο Μάκη Πολλάτο.
Ο κ. Παπαγεωργίου είπε ότι ο κρατικός μηχανσμός είναι σε ετοιμότητα, ιδιαίτερα από την στιγμή που άνοιξαν οι πύλες εισόδου στη χώρα. Γίνονται τεστ, γίνονται ιχνηλατήσεις και οι θετικοί τουρίστες οδηγούνται στα ξενοδοχεία καραντίνας, όπως υπογράμμισε. Παράλληλα, επισήμανε ότι τα περισσότερα εισαγομενα κρούσματα έως τώρα εντοπίζονται στον Προμαχώνα.
Πάμε καλά, εκτίμησε, δεν παρέλειψε ωστόσο να επισημάνει τα φαινόμενα χαλάρωσης των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό. «Να μην ξεθαρρεύουμε, έχουμε ξεθαρρέψει πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γγ Πολιτικής Προστασίας.
Ο ίδιος μίλησε και για τις πυρκαγιές ανά τη χώρα, επισημαίνοντας ότι αύριο, Παρασκευή, είναι αυξημένος ο βαθμός επικινδυνότητας.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.