Συνέλαβαν διαρρήκτη που τρύπωσε στη Μητρόπολη Διδυμοτείχου
Δεν κατάφερε να κλέψει κάτι
Μάνος Τσαγκαράκης
Περίσσευε το θράσος σε ένα νεαρό Έλληνα, ο οποίος κατάφερε να τρυπώσει τα ξημερώματα της Τετάρτης στο εσωτερικό του κτιρίου της Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, όπου βρίσκεται και το κατάλυμα του Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού!
Για κακή του τύχη, ο «ποντικός» έγινε αντιληπτός να κινείται μέσα στο σκοτάδι στο κτίριο, την ώρα που αναζητούσε χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στον χώρο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι τον εντόπισαν πριν καταφέρει να διαφύγει και του πέρασαν χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε καταφέρει να βρει κάτι για να κλέψει και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.