Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού - Δείτε LIVE
Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, λόγω έργων - Μποτιλιαρισμένη και η άνοδος στο «Δαχτυλίδι» - Στο κόκκινο η κίνηση και στη Μεσογείων
Δεύτερη ημέρα η σημερινή, όπου καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, λόγω έργων.
Αυτή την ώρα, 15:15, έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, ενώ παρόμοια εικόνα συναντάμε και στο «Δαχτυλίδι» μέχρι και τον Πύργο του ΟΤΕ.
Την ίδια ώρα, κίνηση καταγράφεται και στη Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.
Δείτε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google
Παρακολουθήστε στον χάρτη που ακολουθεί το μποτιλιάρισμα που έχει προκληθεί, λίγο πριν από το «Δαχτυλίδι»
Στο «κόκκινο» η κίνηση και στην Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.