Zuma Lifestyle Μykonos: Σούσι & κοκτέιλ με θέα στη Δήλο

Zuma Lifestyle Μykonos: Σούσι & κοκτέιλ με θέα στη Δήλο

Ο πρώτος χώρος πολλαπλών χρήσεων του διάσημου brand υψηλής γαστρονομίας άνοιξε δίπλα στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» και φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη του και αρχιτέκτονα Πάρη Λιάκου. Το ΖUMA LIFESTYLE αποτελεί ήδη σημείο συνάντησης των rich & famous απ’ όλο τον κόσμο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
zuma0
Αναπαυτικές ξαπλώστρες και δροσερά κοκτέιλ, εξαιρετικό σούσι και finger food για τα χαλαρά διαλείμματα από τις βουτιές στην πισίνα, djs που ανεβάζουν τη διάθεση. Το «Ζuma» δεν είναι απλώς το ασιατικό εστιατόριο που αγαπάμε εδώ και χρόνια. Είναι ο ναός της ιαπωνικής κουζίνας με καταστήματα που γνωρίζουν απίστευτη επιτυχία και έχουν αποκτήσει διάσημους λάτρεις σε όλο τον κόσμο.

Τo pop-up restaurant «Zuma» που λειτούργησε μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» πέρυσι έγινε σημείο αναφοράς. Φέτος, από τον Ιούλιο, η Μύκονος πρωτοπορεί με έναν νέο χώρο που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Liakos and Associates Architects, του οποίου ηγείται ο ιδιοκτήτης του «Cavo Tagoo» Πάρης Λιάκος. Εκεί δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος «Zuma» που μυεί τον επισκέπτη στη νέα εποχή της καλής ζωής. Tο νέο lifestyle concept «Zuma», που συμπίπτει με τον εορτασμό των 20 χρόνων του επιτυχημένου brand, εγκαινιάζεται παγκοσμίως στη Μύκονο και αποτελεί πρότυπο καθώς θα ακολουθήσουν αντίστοιχα και σε άλλα μέρη του κόσμου.
zuma-mykonos__2_

Το «Zuma» δημιούργησε στο Νησί των Ανέμων το νέο hot spot για το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο πολυτελής πολυχώρος διαθέτει το ομώνυμο εστιατόριο, σαλόνι, μπαρ, πισίνα υπερχείλισης, ξαπλώστρες και μόνιμο dj. Τις επόμενες σεζόν το συγκρότημα θα αποκτήσει και καταναλωτικό ενδιαφέρον, καθώς θα φιλοξενήσει και μπουτίκ διάσημων brands. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από μια μοναδική μποέμ αισθητική και μυεί τους θαμώνες στη μαγεία που επιφυλάσσουν τα ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου το καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα όσα πετύχαμε τα τελευταία 20 χρόνια», δηλώνει ο ιδρυτής των «Zuma», Ράινερ Μπέκερ. «Οταν ξεκινούσαμε δεν μπορούσα να προβλέψω μια τέτοια επιτυχία. Τώρα πια εστιάζουμε στην εξέλιξη του “Zuma”. Θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε εστιατόρια σε κοσμοπολίτικα σημεία ανυπομονώντας να αναπτύξουμε τη νέα έννοια του τρόπου ζωής σε πολυτελείς προορισμούς του κόσμου. Η Μύκονος είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει η επόμενη φάση του “Zuma”. Εχουμε άλλωστε ήδη δύο επιτυχημένες σεζόν στο νησί».
zuma-mykonos__3_
Oι ιδιοκτήτες του «CavoTagoo» Πάρης και Σούλα Λιάκου με τον Ράινερ Μπέκερ του «Zuma»
Κλείσιμο

Το ραντεβού του καλοκαιριού
Ανάμεσα στα κλασικά κατάλευκα κτίσματα του νησιού που σκαρφαλώνουν στην πλαγιά του γκρεμού και στο Αιγαίο Πέλαγος, το «Zuma Mykonos» έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με συνέχεια του κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού τοπίου και με υλικά απολύτως ταιριαστά με το φυσικό περιβάλλον: πάγκοι από ελληνικό γρανίτη, πέτρα, αληθινοί βράχοι και ξύλο δημιουργούν ένα αυθεντικό και ταυτόχρονα οικείο μυκονιάτικο σκηνικό στο οποίο ο Πάρης Λιάκος εξάντλησε όλη τη φαντασία και το αρχιτεκτονικό του ταλέντο. Οι φοίνικες επιστρατεύτηκαν προκειμένου να χαρίζουν δροσιά με τη σκιά τους τόσο στον χώρο του εστιατορίου όσο και σε αυτό των djs. Το «Zuma Mykonos» είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11 το πρωί και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 200 άτομα για φαγητό και 100 στις ξαπλώστρες.
zuma-mykonos__10_
Κορυφαία ιαπωνική κουζίνα από διακεκριμένους σεφ σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που σχεδιάστηκε για τη δημιουργία των ωραιότερων καλοκαιρινών αναμνήσεων
zuma-mykonos__1_

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το εστιατόριο σερβίρει το πλήρες μενού «Zuma» με αλμυρά πιάτα όπως το λαβράκι σε λεπτές φέτες με yuzu, τρούφα και αυγοτάραχο σολομού ή τον περίφημο καβουρδισμένο αστακό με πράσινο τσίλι και σκόρδο και βούτυρο shiso και το πικάντικο μοσχαρίσιο φιλέτο με σουσάμι, κόκκινο τσίλι και γλυκιά σόγια. Στο lounge σερβίρεται το σνακ μενού με μικρά πιάτα εμπνευσμένα από παραδοσιακές ιαπωνικές συνταγές δίπλα στο παραδεισένιο deck της πισίνας -η πρόσβαση εδώ είναι εφικτή μόνο με κράτηση στο σαλόνι ή στην ξαπλώστρα-, ενώ για τις νύχτες του Αυγούστου η πισίνα και το σαλόνι προσφέρουν το πλήρες μενού. Οι ξαπλώστρες είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσει κανείς το απίθανο ηλιοβασίλεμα με ένα κοκτέιλ στο χέρι και το ανάλογο soundtrack από τον dj, ο οποίος παραμένει στα decks μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
zuma-mykonos__7_
zuma-mykonos__9_

Ελτον Τζον, Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, Κέιτ Μος, αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι μερικοί μόνο από τους φαν των εστιατορίων «Zuma» παγκοσμίως, με τα spicy beef και tuna tataki να αποτελούν δύο από τα δημοφιλέστερα πιάτα στις επιλογές των διάσημων θαμώνων του. Οσο για τη Μύκονο, το νέο meeting point γράφει ήδη το δικό του success story, καθώς στο σύντομο διάστημα λειτουργίας του είναι κατάμεστο κάθε βράδυ, ενώ η κράτηση τραπεζιού τρεις ημέρες πριν θεωρείται απαραίτητη.

Το «Zuma Mykonos» ανέβασε τον πήχη της γαστρονομίας σε ύψη που παραπέμπουν σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Κάννες και Σαρδηνία. Μια μπριγάδα από σεφ δίνει κάθε βράδυ τον καλύτερο εαυτό της, την ώρα που οι bartenders δημιουργούν με απίθανους συνδυασμούς γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. Η ευζωία στην ανήσυχη Μύκονο θα είναι πάντα το ζητούμενο. Ομως εκεί, δίπλα στο αγαπημένο μας «Cavo Tagoo», η εμπειρία του σούσι με την υπογραφή «Ζuma» και φόντο τη Δήλο θα προσφέρει στον ταξιδιώτη του κόσμου κάτι αληθινά μοναδικό.
zuma-mykonos__8_
Αναδεικνύοντας τον πλούτο της ασιατικής κουζίνας, τo «Zuma Mykonos» προσφέρει τις πιο εξωτικές γαστρονομικές εμπειρίες στο νησί. Ο νέος πολυχώρος διαθέτει επίσης σαλόνι, μπαρ, πισίνα, ξαπλώστρες και μόνιμο dj
zuma-mykonos__4_
zuma-mykonos__6_
zuma-mykonos__5_
Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζο Μπάιντεν «παλεύει» να φορέσει το σακάκι του - Δείτε βίντεο

O Μάνος Βαμβούκης είναι η ψυχή των πάρτυ

Ελεονώρα Μελέτη: «Καμία δίαιτα, κάνω απλά σωστή και ισορροπημένη διατροφή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ