Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Η γη απειλείται με ερημοποίηση - Μια έκταση όσο η μισή ΕΕ υποβαθμίζεται κάθε χρόνο

Ερημοποιηση_Πηγη_JRC-EU

Σύμφωνα με τον νέο Παγκόσμιο Άτλα Ερημοποίησης πάνω από το 90% του εδάφους της Γης θα έχει υποβαθμισθεί έως το 2050 

Πάνω από τα τρία τέταρτα (75%) του εδάφους του πλανήτη μας έχει ήδη υποβαθμισθεί λόγω των ποικίλων ανθρωπογενών και περιβαλλοντικών πιέσεων και το ποσοστό αυτό μπορεί να ξεπεράσει το 90% έως το 2050, προειδοποιούν οι επιστήμονες του Κοινού Κέντρου Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που παρουσίασαν το νέο Παγκόσμιο Άτλαντα Ερημοποίησης (World Atlas of Desertification).

Η συνεχής αύξηση του πληθυσμού, η ρύπανση, η ολοένα μεγαλύτερη κατανάλωση από ολοένα περισσότερους ανθρώπους, η αλλαγή χρήσεων γης, η κλιματική αλλαγή και άλλοι παράγοντες έχουν ως συνέπεια κάθε χρόνο να διαβρώνεται, να υποβαθμίζεται και να καθίσταται ακατάλληλη για καλλιέργεια ή ακόμη και για κατοικία μια συνολική έκταση που αντιστοιχεί περίπου στη μισή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Αφρική και η Ασία είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο, όπου εντείνονται οι ανησυχίες για τη διατροφική ασφάλειά τους και όπου εκτοπίζονται οι περισσότεροι άνθρωποι από τα σπίτια τους, με συνέπεια -μεταξύ άλλων- να αυξάνονται οι ροές μεταναστών προς τη Δύση. Έως το 2050 περίπου 700 εκατομμύρια άνθρωποι εκτιμάται ότι θα έχουν εκτοπισθεί λόγω διαφόρων αιτιών που συνδέονται με την υποβάθμιση του εδάφους και τους ανεπαρκείς πόρους για την επιβίωσή τους.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η υποβάθμιση της γης, σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε μείωση περίπου 10% των αποδόσεων των γεωργικών καλλιεργειών έως το 2050. Οι μεγαλύτερες μειώσεις αναμένονται στην Ινδία, στην Κίνα και στην υποσαχάρια Αφρική.

Η έκθεση εκτιμά ότι μόνο στην ΕΕ το ετήσιο κόστος από την κάθε είδους υποβάθμιση του εδάφους είναι της τάξης των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδόν το ένα δέκατο της επικράτειάς της (8% ή περίπου 140 εκατομμύρια στρέμματα) είναι ευάλωτο σε σταδιακή ερημοποίηση, ιδίως στη Νότια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη. Δεκατρείς χώρες έχουν δηλώσει ότι επηρεάζονται από την ερημοποίηση: Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Κροατία, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Λετονία.

Ο νέος Άτλας είναι ο τρίτος κατά σειρά: ο πρώτος είχε παρουσιασθεί το 1992 πριν τη Σύνοδο για τη Γη στο Ρίο και ο δεύτερος το 1998. Μεταξύ άλλων μέτρων που πρέπει να ληφθούν, ο Άτλας προτείνει να αυξηθούν οι αποδόσεις των γεωργικών καλλιεργειών με κάθε δυνατό τρόπο, να προωθηθεί ευρέως η φυτοφαγική διατροφή με αντίστοιχη μείωση της κατανάλωσης κρέατος και ζωικών πρωτεϊνών,

ΣΧΟΛΙΑ (15)

roussel

μάγκες από τα σχολιά σας βλέπω πως δεν χρειαζεστε ναρκωτικά,μια χαρά τα εκκρίνει το κιοφαλάκι σας .

@

Πέστα Χαράλαμπε! Επιτέλους και κάποιος λογικός εδω μέσα! Οποιος βλέπει πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, γράφει σαχλαμάρες.

Χ

Kάλα θα τα πουμε σε μερικες δεκαετιες οταν θα αρχισει να αυξανεται κι αλλο η θερμοκρασια στην επιφανεια του πλανητη και δεν θα ξερετε απο που θα σας ερθει!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Oπως το καταλαβαινω, η κλιματικη αλλαγη απο ανθρωπινες δραστηριοτητες, ειναι μια παγκοσμια εξαπατηση, για να πειστουν οι ανθρωποι να κανουν οικονομια φυσικων πορων του πλανητη, ωστε, οταν θα ερθει ο παγκοσμιος επικυριαρχος, να βρει να τον περιμενουν αθικτοι επισημανθεντες ποροι και πηγες ενεργειας,για να μπορει να εδραιωσει και να επιβαλει την κυριαρχια του, στο διηνεκες!Ευτυχως, αυτο το καλοστημενο παραμυθι, αρχισαν να το αμφισβητουν πολιτικοι μεγαλων κρατων και να το ξηλωνουν ολοενα και περισσοτεροι αδεκαστοι επιστημονες!

Allegory of the Cave

Ετσι όπως εξηγείς οτι το καταλαβαίνεις, η είσαι τόσο βαθιά στην σπηλιά του Πλάτωνα η ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα! Για αυτό θα απαντήσω σε μερικές απο τις απορίες σου! Αυτό που επισήμανες για παγκόσμιο επικυρίαρχο που θα έρθει να πάρει τους πόρους του πλανήτη παραπέμπει στο σενάριο της ταινίας Jupiter Ascending των δημιουργών των ταινιών, Matrix και αν το πας προς την μεριά των Anunnaki που η ιστορίες για αυτούς αναφέρουν οτι μας έφεραν σε αυτόν τον πλανήτη, σαν είδος εργατών για να εξορύξουμε τον χρυσό που χρειάζονται για λογαριασμό τους και θα έρθουν κάποτε να τον παραλάβουν, θα σου πρότεινα να ψάξεις στο google αυτό: Dominique Strauss Kahn Ford Knox. Όπου λίγο μετά απο αυτό που δήλωσε ο Strauss Kahn για τον χρυσό που έκανε φτερά απο το θησαυροφυλάκιο, Ford Knox της Αμερικής, ακολούθησε η ιστορία με την καμαριέρα και το τέλος της πολιτικής του καριέρας. Που πήγε όμως ο χρυσός της Αμερικής? Στους Anunnaki??? Ας πάμε τώρα και στο κλιματικό χάος διότι καλύτερα να λέμε κλιματικό χάος παρά κλιματική αλλαγή. Σου φαίνονται όλα εσένα στον πλανήτη φυσιολογικά και εκλαμβάνεις την κλιματική αλλαγή για απάτη? Σου φαίνονται δηλαδή οι θάλασσες καθαρές και η ατμόσφαιρα καθαρή? Και αν ολη αυτή η μόλυνση δεν έγινε απο τις ανθρώπινες δραστηριότητες πως πιστεύεις οτι μπορεί να έγινε. Οι ατμοσφαιρικοί ρύποι απο ολα αυτά τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα που αυξάνουν την παγκόσμια θερμοκρασία δεν είναι ανθρώπινη δραστηριότητα και καταστροφή για την βιόσφαιρα? Αναπνέεις θες να πεις στις πόλεις τον καθαρό αέρα που ανέπνεαν οι προπαπούδες σου, τότε που δεν υπήρχαν αυτοκίνητα, η τρως ολα τα μεταλλαγμένα και παραφουσκωμένα με ορμόνες τρόφιμα, που οι άνθρωποι δημιούργησαν για επιπλέον κέρδος? Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, το οικονομικό μοντέλο είναι αυτοκαταστροφικό για την ανθρωπότητα που για επιπλέον κέρδος μετέτρεψε τον πλανήτη σε ένα τεράστιο ορυχείο. Δεν έχει ο πλανήτης απεριόριστους φυσικούς πόρους ώστε να δημιουργούνται, απεριόριστα εμπορεύματα για πάντα και η δημιουργία όλων αυτών που έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα, έφερε όλη αυτή την πλανητική μόλυνση απο τους εργοστασιακούς ρύπους για την κατασκευή τους και την μετέπειτα απόρρυψη όλων αυτών των κατασκευασμάτων που κάνουν χρόνια για να λιώσουν και η όποια ανακύκλωση γίνεται δεν προλαβαίνει τους παραγωγικούς ρυθμούς. Πάρε για παράδειγμα πόσα σβουράκια fidget spinner κατασκευάστηκαν και τι θα απογίνουν όλα αυτά τώρα, που πέρασε η παγκόσμια τρέλα με αυτά τα σβουράκια που μπήκαν σχεδόν σε όλα τα σπίτια...

Anunnaki?

Η γενικευμένη ανταλλαγή του χρυσού, με εξωγηίνη εξωτική πολεμική τεχνολογία, όπως έκαναν κάποτε οι ευρωπαίοι με τους ιθαγενείς της Αμερικής που αντάλλαζαν ρολόγια τσέπης, μονόκυαλα και τουφέκια για τον χρυσό των ιθαγενών? Που έχουν παει τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού του πλανήτη? Και γιατί το χρήμα είναι παραστατικό-fiat money χωρίς να έχει αντίκρυσμα στον Χρυσό όπως παλιά? Video rt channel youtube: Gold Gone? Germany baffled as Fed bars access to bullion ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ? ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ, ΡΟΛΟΓΙΑ, ΜΟΝΟΚΥΑΛΑ, Η ΟΠΛΑ?

Τουγκούσκα Moon Death Star

Είδα το βίντεο που προτείνει ένα παρακάτω σχόλιο με τον Χαρδαβέλα και τις πύλες του ανεξήγητου με τίτλο: μήπως είμαστε εξωγηίνοι και παρατήρησα οτι για την τεράστια αυτή έκρηξη που έγινε στην Τουγκούσκα της Σιβηρίας το 1908 που δόθηκαν τόσα σενάρια, κανείς δεν σκέφτηκε οτι η έκρηξη αυτή μπορεί να προκλήθηκε απο εξωγηίνους για να κάνουν επίδειξη της πολεμικής τους ισχύος, σε κάποιους που μπορεί να αρνούνταν να τους παραδώσουν τον χρυσό τους όπως πχ ο Στάλιν και τι μας βεβαιώνει οτι δεν έρχονται ακόμα υπο απειλή στις κυβερνήσεις και παίρνουν τον χρυσό που μπορει να τον χρειάζονται ως υπεραγωγό για τα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα η για την κατασκευή κάποιας μεγάλης ενέργειας για τα διαστημικά ταξίδια τους, η για να τον μετατρέψουν σε μονοατομικό χρυσό για μακροζωία που παραπέμπει στην ταινία Jupiter Ascending και άμα δείτε και το ντοκυμαντέρ του History channel: Ancient Aliens S11E11 - Διαστημικός Σταθμός Σελήνη | Ντοκιμαντερ. Που υποστηρίζει οτι η σελήνη είναι κούφιο διαστημικό κατασκεύασμα, τότε γιατί να μην είναι εκεί η βάση των εξωγηίνων που πέρνουν τον χρυσό και μπορεί απο εκεί να πυροδότησαν μια καταστροφική ακτίνα στην Τουγκούσκα της Σιβηρίας για απειλή, σαν ένα πραγματικό Death Star του Star Wars που απειλεί την Γη εως ότου παραλάβει και τα τελευταία αποθέματα απο τις εξορύξεις του χρυσού του πλανήτη και οτι άλλο μπορεί να θέλει και για αυτό οι κυβερνήσεις να μην θέλουν να αποκαλύψουν ξεκάθαρα τι συμβαίνει με τους εξωγηίνους γιατί μπορεί να μην τους το επιτρέπουν οι εξωγηίνοι!

Cowboys & Aliens

Ξέχασες την ταινία Cowboys & Aliens του 2011 και την οικονομική κρίση που εξανάγκασε πολλές οικογένειες να πουλήσουν τα χρυσά τους κοσμήματα στα ανταλλακτήρια χρυσού, που τον έκαναν μετέπειτα ράβδους και τον έστελναν έξω, αλλά που ακριβώς έξω πήγε?

@ Γιώργης

Η κλιματική αλλαγή έγινε απάτη, για αυτούς που δεν τους συμφέρουν τα όποια περιβαλλοντικά μέτρα, για τους ρύπους των εργοστασίων τους και των όποιων επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων που ρυπαίνουν τον πλανήτη και δεν νοίαζονται για το μέλλον εδώ, διότι μπορεί ηδη να έχουν κανονίσει να πάνε κάπου αλλού μετά, για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Αν όλοι στο πλανήτη, τους πιστέψουν όπως εσύ και σκεφτούν με τον δικό σου τρόπο σκέψης, οτι η κλιματική αλλαγή είναι απάτη, τότε θα αντιμετωπίσουμε σύντομα καταστάσεις που θα είναι πια αργά για να τις αναστρέψουμε. Νομίζεις οτι ο Έλον Μάσκ για παράδειγμα θα σε πάρει μαζί του στον Αρη, η όπου αλλού στήσει την νέα του κατοικία για την συνέχιση του ανθρώπινου είδους? Η θα σε πάρει μαζί του ο Jeff Bezos με την blue origin εκεί που θα πάει? Αυτοί όλοι λοιπόν θα την κάνουν για κάπου που ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις με τις ιδιωτικές διαστημικές εταιρίες που έχουν δημιουργήσει για την δύσκολη αυτή ώρα του πλανήτη και θα σε παρατήσουν εδώ να αντιμετωπίσεις την κλιματική κόλαση που θα συμβεί και ούτε θα καταλάβεις πότε έφυγαν και για που. Νομίζεις οτι για πλάκα δαπανούν τέτοια τεράστια ποσά για την ανακάλυψη εξωπλανητών? Και αν τον έχουν ήδη βρει γιατί να μας το πουν στο κάτω κάτω εφόσον δεν θα μας πάρουν μαζί τους? Και αν κατασκεύασαν το ixs enterprise με την τεχνολογία δίνης του Χάρολντ Γουάιτ της Nasa που χρειάζεται μόνο 2 εβδομάδες για να ταξιδέψει 4,3 ετη φωτός μέχρι τον άλφα κενταύρου γιατί να μας το πουν? Η επιλογή είναι δική μας... Youtube video: Nasa on the edge of forever Και για και να καταλάβεις την τεχνολογία δίνης μεταξύ σοβαρού και αστείου ποιο αναλυτικά, δες και αυτό το video: Is Warp Drive Physically Possible?

Φ 1.618 Creator signature

Φ 1.618 Η υπογραφή του Δημιουργού! Ο αριθμός που διαφωνεί σε πολλά σημεία με την Δαρβινική θεωρία της εξέλιξης! Ζωη στο διάστημα, ευφυής σχεδιασμός και χρυσή τομή-Golden ratio! VIDEO: Nature by numbers! Google search: NASA THE STORY OF PHI, THE WORLD'S MOST ASTONISHING NUMBER Η διαστημική γνώση των τεκτόνων για την δημιουργία της ζωής στο σύμπαν με τον ευφυή σχεδιασμό! Πόσο ασχολούνται με την ζωή στο διάστημα και την δημιουργία, αυτοί που κρατούν τόσα μυστικά, και ποιο είναι άραγε το μεγαλύτερο μυστικό τους? Video: David Bowie's Life on Mars played on Grand Temple pipe organ of Freemasons' Hall, London ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Google search: Pithagoras 102.pdf

Γη-Άρης ίδιο μέλλον

Η σκληρή αλήθεια που κρύβεται πίσω απο την παγκόσμια ατζέντα λιτότητας που έχει δήθεν ως αιτιολογία την οικονομική κρίση, είναι σοβαρή και αποδεικνύεται. Ολα γίνονται για τον περιορισμό της υπερκατανάλωσης, των φυσικών πόρων του πλανήτη που σε καιρούς μεγάλης ευημερίας και υπερκατανάλωσης προϊόντων που αγοραζόντουσαν, τις περισσότερες φορές για shopping therapy και κατέληγαν σύντομα στα σκουπίδια διότι πραγματικά ήταν αχρείαστα, μετέτρεψε τον πλανήτη σε εναν απέραντο σκουπιδότοπο πλαστικών και με ρημαγμένους τους φυσικούς του πόρους, ορυχεία, έδαφος κλπ. θα παραπέμψω σε ένα βίντεο συνέντευξη του ιδιοκτήτη του CNN Ted Turner όπου επισημαίνει το πρόβλημα της ξηρασίας λόγο της υπερκατανάλωσης και της συνέπειες αυτής, οπου θα το βρείτε στο youtube έτσι: (Ted Turner μείωση παγκόσμιου πληθυσμού!) Και επίσης θα παραθέσω και άλλο ένα βίντεο: (Farange-Baroso -- Η απάτη τής κλιματικής αλλάγής) όπου δείχνει την διαφωνία που είχαν στο ευρωκοινοβούλιο ο Farange με τον Baroso, όπου ο Farange κατηγορεί οτι τα φορολογικά μέτρα που έλαβε η Ευρώπη για την αποτροπή της υπερθέρμανσης-ξηρασίας του πλανήτη, προκάλεσαν συστηματική βιομηχανική σφαγή, λόγω του περιορισμού της υπερκατανάλωσης απο την λιτότητα που έφτασε στις τσέπες των καταναλωτών, υποστηρίζοντας, τότε τον Σεπτέμβριο του 2013, με φωτογραφίες της NASA οτι οι πάγοι δεν λιώνουν, αλλά αντιθέτως αυξάνονται και οτι η Ευρώπη έκανε ένα τεράστιο λάθος που έλαβε ολα αυτά τα περιοριστικά φορολογικά μέτρα λιτότητας, για την αποτροπή της υπερθέρμανσης του πλανήτη απο την υπερκατανάλωση. Ισως για αυτό και η Αγγλία έκανε Brexit, λόγω αυτών των μέτρων που όπως πίστευε ο Farange, με τα δεδομένα του 2013 ήταν υπερβολικά. ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΟΜΩΣ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΞΗΡΑΣΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΤΑΧΥΤΑΤΑ, ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ,ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΨΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΡΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΧΡΕΙΑΣΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ...

ΛΥΣΗ

Η παγκόσμια λιτότητα όμως δημιουργεί εξαθλίωση και αυξάνει την εγκληματικότητα. Πιθανόν η λύση να είναι μια όσο και να μην συμφέρει αυτούς που έχουν φουσκωμένους λογαριασμούς και έχουν καλομάθει στην καλοπέραση και στην αλόγιστη υπερκατανάλωση λόγο της οικονομικής τους άνεσης. Βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο για όλους αυτούς, να ξεχάσουν τις ανέσεις που είχαν, όπως και μερικοί να ξεχάσουν για παράδειγμα τις πανάκριβες συλλογές αυτοκινήτων τους και να γίνουν ισοι με όλους, διότι η λύση αυτή καταργεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την όποια μορφή χρήματος ηλεκτρονική η φυσική απο ολόκληρο τον πλανήτη και λέγεται πολιτισμός τύπου 1 απο την κλίμακα Καρντάσεφ η αλλιώς Venus Project-Resource Based Economy-Οικονομία βασιζόμενη σε πόρους. Ο Δημιουργός της: Jacque Fresco απεβίωσε πρόσφατα και αφου ξεπέρασε τα 100 του χρόνια. Πρόλαβε όμως το 2016 να βραβευτεί απο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για τον σχεδιασμό και την ιδέα του! Το βίντεο της βράβευσης απο τον ΟΗΕ θα το βρείτε στο youtube ετσι: (NOVUS Summit at United Nations presents Jacque Fresco award for city design.) Ισως το Ντουμπάι και η Αστανά του Καζακστάν να εμπνεύστηκαν απο τις ιδέες του Jacque Fresco αλλά η πλήρης υλοποίηση του project που καταργεί το χρήμα παγκοσμίως να καθυστερεί για τους λόγους οτι πολλοί δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την καλοπέραση και την οικονομική τους άνεση που τους προσφέρει ηδη οτι θελήσουν να το έχουν. Δεν σκέφτονται όμως το μέλλον των απογόνων τους, που έτσι που πάνε τα πράγματα, φαίνεται οτι δεν θα έχουν μέλλον. Για να μην σας κουράζω όμως πολύ με δικά μου λόγια θα αφήσω να σας τα εξηγήσει ο ίδιος ο Jacque Fresco στο 48λεπτο video που περιλαμβάνει μετάφραση σε όλες τις γλώσσες και θα το βρείτε στο youtube έτσι: Paradise or Oblivion. Και στο δεύτερο 1 ώρας και 37 λεπτών, επίσης μεταφρασμένο video που θα το βρείτε στο youtube έτσι: The Choice is Ours (2016) Official Full Version ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤA VIDEO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ VIDEO TO ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 48ΛΕΠΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Paradise or Oblivion ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Φτάνουμε λοιπόν στον πολιτισμό τύπου 1 και στην οικονομία βασιζόμενη σε πόρους, όπου θα έχουμε λύσει σχεδόν, ολα μας τα πλανητικά προβλήματα, εκτός απο 1 πολύ σημαντικό το οποίο είναι η κατακόρυφη αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, όπου με λυμένα σχεδόν ολα της τα προβλήματα, η κάθε οικογένεια θα μπορεί να έχει και απο 6 παιδιά και ετσι οι δυο γονείς θα τριπλασιάζονται και σε μια γενιά και μόνο ο παγκόσμιος πληθυσμός, που τώρα πλησιάζει τα 8 δις θα τριπλασιαστεί και θα φτάσει τα 24 και στη αμέσως επόμενη γενιά θα τριπλασιαστεί ξανά και το 24 δις θα γίνει 72 δις και το 72 θα γίνει κάποτε 216 δις, σε έναν πλανήτη που ήδη έχει επιβαρυνθεί περιβαλλοντικά απο τα 8.5 και μόνο δις πληθυσμού! Εχουμε λοιπόν 3 επιλογές. 1) Παγκόσμια λιτότητα που λογο ανέχειας ο παγκόσμιος πληθυσμός αδυνατεί να υπερκαταναλώσει, έχοντας και μειωμένη ώθηση ως προς τον πολλαπλασιασμό του με έντονες συνέπειες την εξαθλίωση και την εγκληματικότητα. 2) Την οικονομία βασιζόμενη σε πόρους, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρά το διχαστικό πρόβλημα του υπερπληθυσμού και 3) Τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο όπου ταυτόχρονα θα δημιουργήσει ανέχεια και απότομη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μειώνοντας και το μελλοντικό πρόβλημα των μαζικών κλιματικών μεταναστεύσεων, με συνέπεια και κινδυνο το σκληρό πρόσωπο του ανεξέλεγκτου πυρηνικού ολέθρου, που μπορεί παράλληλα να ξεσπάσει και να εξαφανίσει κάθε μορφή ζωής απο τον πλανήτη. Επιστρέφουμε τώρα στο πρώτο ερώτημα. Έχουμε ελπίδες η θα καταλήξει η Γη να γίνει σαν τον Άρη??? Το τέλος της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη πια αιτία θα έχει και τι μπορούμε να κάνουμε απο τώρα για να το αποτρέψουμε η να το καθυστερήσουμε, εως ότου βρεθεί ο επόμενος πλανήτης που τόσο έντονα ψάχνουν και η τεχνολογία για να μεταβούν εκεί έστω και λίγοι με μια διαστημική κιβωτό διάσωσης των ειδών, όπως μπορεί να συνέβει το ιδιο στο παρελθόν και η κιβωτός του Νωε να μην ήταν ακριβώς πλοίο, αλλά διαστημόπλοιο διάσωσης απο κάποιον προηγούμενο κατεστραμμένο πλανήτη, η πλανήτες που είχαμε ξανακάνει τα ιδια και οι πλημμύρες των ιστοριών του Νωε και του Δευκαλίωνα να προέκυψαν απο το λιώσιμο των πάγων αυτών των προηγούμενων πλανητών...

ΑL WORDEN: We are the aliens

Google search: AL WORDEN εμείς είμαστε οι εξωγηίνοι

Μήπως?

Εκπομπή ALTER στο youtube: ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ- Μηπως ειμαστε εξωγηινοι ;.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

plastira_limni

Στόχος είναι η ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο, τη Διαχείριση Νερού, το Νερό ως μοχλός Ανάπτυξης, η Περιβαλλοντική Προστασία και τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία

sifnos_energeia

Στην ΕΕ υπάρχουν πάνω από 2. 200 κατοικημένα νησιά. Παρά την πληθώρα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, πολλά από αυτά εξαρτώνται από δαπανηρές εισαγωγές ορυκτών καυσίμων για τον εφοδιασμό τους