Απίστευτη φωτογραφία: «Έκρηξη ατομικής βόμβας» στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ

ato15

Αυτό το «μανιτάρι» δεν ήταν το τελευταίο πράγμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι της περιοχής

Η εικόνα που έχει περάσει στη συνείδηση όλων για την έκρηξη της ατομικής βόμβας, είναι το μανιτάρι από καπνό που δημιουργείται, πριν το φονικό ωστικό κύμα και νέφος εξαπλωθούν με ασύλληπτες ταχύτητες σε τεράστια απόσταση.

«Όταν δεις το μανιτάρι, θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα αντικρίσεις στη Γη», δήλωσε ένας από τους επιφανείς επιστήμονες που συμμετείχαν κατά το παρελθόν στις έρευνες για την ατομική βόμβα.

Κάτοικοι στην Αλαμπάμα είδαν το... μανιτάρι, αλλά... επέζησαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το απόλαυσαν με όλη της την ψυχή, χαλαροί στην παραλία, ενώ έβγαζαν φωτογραφίες τη μοναδική αυτή συγκυρία.

Φυσικά, το μανιτάρι που είδαν οι κάτοικοι της Αλαμπάμα δεν προερχόταν από έκρηξη ατομικής βόμβας, αλλά από μία καταιγίδα στον ορίζοντα. Ένα μεγάλο σύννεφο, με τη βροχή να πέφτει ακριβώς στο μέσο του και ένα σκηνικό που σπάνια, αν όχι ποτέ, θα έχει κάποιος την ευκαιρία να αντικρίσει.

Δείτε τη φωτογραφία από το εκπληκτικό φαινόμενο στις ΗΠΑ:

mas15

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αλαμπάμα

Σκατόβλαχοι, καθυστερημένοι οπαδοί του Τραμπάκουλα...

Clickbait

απατεώνες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

plastira_limni

Στόχος είναι η ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο, τη Διαχείριση Νερού, το Νερό ως μοχλός Ανάπτυξης, η Περιβαλλοντική Προστασία και τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία