Είναι πολλά τα λεφτά! Κύριε Μυλωνά, μια απάντηση;

mylonas_ar

Εδωσαν 52 εκατ. ευρώ σε τρεις εταιρείες συμβούλων

Εκεί που καθόμουν, κάποιος καλός άνθρωπος μου υπέδειξε μια επίσημη ανακοίνωση εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής εδώ και περίπου δύο μήνες, η οποία, αν και ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην Εθνική Τράπεζα, διέλαθε την προσοχή των πάντων.

Και εξηγούμαι: λέει η Ανεξάρτητη Κίνηση Εθνικής Ασφαλιστικής ότι η διοίκηση Μυλωνά έχει συνάψει σύμβαση και δίνει για δύο χρόνια 52 εκατ. ευρώ σε τρεις εταιρείες συμβούλων. Λέει για κάποια εταιρεία Oliver Wyman ότι «φέρεται να παίρνει 300.000 ευρώ την εβδομάδα με βάση τη σύμβαση από την Εθνική Τράπεζα». Πώς είπατε; Τώρα περιττό να σας πω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε αν μια πολύπαθη τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο μοιράζει τόσα εκατομμύρια σε συμβουλευτικές εταιρείες.

Ποιοι παίρνουν πόσα και για ποια δουλειά. Εγώ προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι οι συνδικαλιστές που λένε τέτοια... φίδια δεν έχουν δίκιο ή είναι υπερβολικοί, αλλά, ΟΚ, Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός, και νομίζω ότι ο επικεφαλής της τράπεζας θα τοποθετηθεί αμέσως σε όλη αυτή την ιστορία του χορού των εκατομμυρίων. Δεν πρέπει;

Σ.Γ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης