Συνάντηση Τσίπρα - τραπεζιτών για τα «κόκκινα δάνεια»

tsipras-trapezites_main01

Τα όρια της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, του οικογενειακού εισοδήματος του δανειολήπτη και του υπολοίπου του δανείου αποτελούν τα τρία σημεία-«κλειδιά», στα οποία φαίνεται να έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη πρόοδος

Με τους επικεφαλής των τραπεζών αναμένεται να έχει συνάντηση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  σε αναζήτηση κοινού τόπου  για το ζήτημα με τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας. 

Η συζήτηση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα όρια της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, του οικογενειακού εισοδήματος του δανειολήπτη και του υπολοίπου του δανείου αποτελούν τα τρία σημεία-«κλειδιά», στα οποία φαίνεται να έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη πρόοδος.

Η πρόταση που θα διαμορθωθεί με βάση τις παραδοχές των δύο πλευρών θα παρουσιαστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την κυβέρνηση στους θεσμούς.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άνεργος

Οι οφειλές για δάνεια, εισφορές, φόρους, τέλη, πρόστιμα, ΦΠΑ, λογαριασμούς, μισθούς, ημερομίσθια, πρέπει να πληρώνονται μέσω πώλησης κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων υπόχρεων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

FOROI_AUTO

Ακόμα μία επιβεβαίωση για το newsauto.gr! Το ρεπορτάζ μας απο τις 8 Αυγούστου, που ανέφερε ότι η Κυβέρνηση προτίθεται σε κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης -και κατα προέκταση του... ηλιθίου φόρου πολυτελούς διαβίωσης στα +2.0lt αυτοκινήτων- επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά δια στόματος του Κυβερνητικού εκπροσώπου...

Tesla-Model3-boi-1000

Η παραπάνω διαπίστωση δημοσιεύθηκε από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας η οποία αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι διπλάσια αν ο υποψήφιος αγοραστής προέρχεται από το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.