Συνάντηση Τσίπρα - τραπεζιτών για τα «κόκκινα δάνεια»

tsipras-trapezites_main01

Τα όρια της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, του οικογενειακού εισοδήματος του δανειολήπτη και του υπολοίπου του δανείου αποτελούν τα τρία σημεία-«κλειδιά», στα οποία φαίνεται να έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη πρόοδος

Με τους επικεφαλής των τραπεζών αναμένεται να έχει συνάντηση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  σε αναζήτηση κοινού τόπου  για το ζήτημα με τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας. 

Η συζήτηση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα όρια της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, του οικογενειακού εισοδήματος του δανειολήπτη και του υπολοίπου του δανείου αποτελούν τα τρία σημεία-«κλειδιά», στα οποία φαίνεται να έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη πρόοδος.

Η πρόταση που θα διαμορθωθεί με βάση τις παραδοχές των δύο πλευρών θα παρουσιαστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την κυβέρνηση στους θεσμούς.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άνεργος

Οι οφειλές για δάνεια, εισφορές, φόρους, τέλη, πρόστιμα, ΦΠΑ, λογαριασμούς, μισθούς, ημερομίσθια, πρέπει να πληρώνονται μέσω πώλησης κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων υπόχρεων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

merisma-mesa

 Στο υπ. Οικονομικών δεν αποκλείουν καταβολή μερίσματος ακόμη και πριν τα Χριστούγεννα για κατηγορίες δικαιούχων όπως οι μακροχρόνια άνεργοι - Στις 17 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

31