ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση στον τζίρο του λιανικού εμπορίου τον Σεπτέμβριο

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση στον τζίρο του λιανικού εμπορίου τον Σεπτέμβριο

Ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών σημείωσε το Σεπτέμβριο μείωση 0,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου του 2016

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση στον τζίρο του λιανικού εμπορίου τον Σεπτέμβριο
Πτώση λιανικών πωλήσεων τον Σεπτέμβριο, τόσο σε όρους κύκλου εργασιών όσο και στον γενικό δείκτη όγκου, καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών σημείωσε το Σεπτέμβριο μείωση 0,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2017 η πτώση είναι της τάξης του 1,9%. 

Κλείσιμο
Ο γενικός δείκτης όγκου κατά τον εξεταζόμενο μήνα υποχώρησε 0,8% σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2017 η κάμψη είναι 6%. 

Ο εποχικά διορθωμένος γενικός δείκτης κύκλου επεξεργασιών, κατά τον Σεπτέμβριο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2017, παρουσίασε μείωση 0,1%. 

Τέλος, ο εποχικά διορθωμένος γενικός δείκτης όγκου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2017 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 217, παρουσίασε μείωση 0,1%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης