
Δυστυχώς για αυτούς που θα χάσουν τα σπίτια τους, οι υπόλοιποι που ακόμα έχουν βαριές τσέπες είτε δεξιοί νδημοκράτες, είτε "aristeroi" συριζαίοι, είναι περισσότεροι και έτσι βγαίνει ο Τσίπρας και πατώνουν οι λαφαζανηδες. Τώρα, πώς θα αντιδράσει αυτός που θα χάσει το σπίτι του, γιατί δεν έχει να πληρωσει, μένει να το δούμε. Κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους. Μια λύση είναι να ζητήσουν άσυλο στην Νορβηγία ή στην Σουηδία. Δεν νομίζω οτι από άποψη δυστυχίας, οι Αφρικανοί και οι Πακιστανοί ή οι Σύριοι είναι πιο δυστυχισμένοι.Τυρρανικό καθεστώς δεν είναι μόνο αυτό που σε καταπιέζει με τα όπλα. Φαντάζομαι η νεολαία σύριζα θα είναι περήφανη τώρα με τον τρόπο που κυβερνά ο Τσίπρας.
χαχαχα...Τώρα με 12% προμήθεια σε κάθε πλειστηριασμό θα αυγατίσουμε τα εκατομμυριάκα μας...χαχαχα...Όχι παίζουμε, θα μείνουμε μόλις με 10 βίλλες έκαστος εις τα ΒΠ, όπως ο φτωχός συνάδελφος μας Βούτσης. Έτσι, θα τα παντελωνιάσουμε με τη βούλα του Νόμου....κορόιντα!
Ποιο αντιλαϊκό προγκρόμ δεν εχει ξαναζήσει η Ελλαδα. Οι Αριςτεροι ειναι τα τσιρακια του Κεφαλαίου ντόπιου και ξένου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει για τον Σοιμπλε και τις Γερμανικες τραπεζες. Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ ειναι και αυτα στο κόλπο καθως δεν εχει γινει ουτε μια συγκέντρωση, ουτε μια πορεια, οταν κάποτε δεν μπορουσαμε να κατέβουμε στο κέντρο απο τις καθημερινές πορείες. Ολοι οι αριςτεροι στο κόλπο, ετσι χτίζονται οι Βιλλες στην Εκαλη και ετσι αποκτάς τόσα μυρια που ξεχνάς μερικά που ειναι για να τα δηλώσεις. Η λυςη ειναι αντίσταση και πάλη στα κουμμουνια απ την Εκαλη
Όχι ρε, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, σίγουρα θα είναι μες στο κόλπο, ΜΟΝΟ ΕΧΘΕΣ την Παρασκευή το απόγευμα κατέβηκε για χιλιοστή φορά το ΠΑΜΕ στους δρόμους με συλλαλητήριο, αλλά άμα κατοικούμε σε άλλον πλανήτη, το προσπερνάμε. Κάτι δεκάδες χιλιάδες κόσμου κατέβηκαν πάλι αλλά αφού δεν τους είδες εσύ προσωπικά, δεν θα υπήρχαν. Το πόρταλ του ΚΚΕ που τους έχει σε φωτογραφίες και βίντεο, θα τους έχει βάλει εκεί με photoshop και εφέ Αμερικάνικης ταινίας. Φιλοκαπιταλιστές που διαμαρτύρονται για τις πρακτικές του... καπιταλισμού. Πού να πάει ο λαός και να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο, με κάτι τέτοιες διάνοιες φιλοκαπιταλιστικές που "νοιάζονται", σαν τον φίλο μας εδώ, για συμφέροντά του!
Νομίζω κάποιος νοικοκύρης αγόρασε ένα σπίτι με δάνειο για τακτοποίηση την οικογένεια του.δεν λέω για τα λαμογια.όταν όμως έχασε τη δουλειά του και όλα αυτά με τους φόρους κ.λπ. δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο πρέπει να του το πάρουν όσο για της τράπεζες δεν είναι ιδιωτικές
ετσι θα ξυπνησει ο λαος όταν του παρουν το σπιτι και δεν λεμε γιαυτους που πηραν δανεια,λεμε γιαυτους που θα τους το παιρνει η εφορεια γιατι δεν θα την πληρωνουν αφου οι εντολες τους εβραιου Τζωρτζ σωρος ηταν σαφέστατες προς τον χαζαροεβραιο εκ τσεχιας αλεξη τσιπρα=φορολογια,φορολογια σε όλα μεχρι να υπερχεωθουν οι ελληνες και να χασουν τα σπιτια τους.λες και δεν τα ειχε πει ο κοσμας ο αιτωλος το 1870 περιπου.θα σας βαλουν φορους παντου θα σας φορολογησουν τα παραθυρα και τις κοτες.ευτυχως πολύ συντομα θα ξεσηκωθεί ο κοσμος θα μπει μες την βουλη και θα διωξει ολους αυτους τους παρανοικους δολοφόνους πολιτικους.λες και δεν ξεραμε ποιος είναι ο ρολος του τσιπρα,ε ενταξει γελασε καποιους ανόητους που τον ψηφισαν δευτερη φορα,καλα να παθουν...
ΤΣΙΠΡΑ ΨΕΥΤΗ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΥΠΗΤΑ.ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΔΕΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΑΡΤΑΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΘΕΛΑΝ ΧΑΧΑΧΣΧΣ
Δάνεια για σπίτια, θαλασσοδάνεια, για αρνί το πάσχα, για ταξίδια, για αυτοκίνητα, για εκδρομές. καλά ρε μπούφοι αυτά τι νομίζατε σας τα δωρίζανε? άντε πληρώστε τώρα διότι σας βλέπω να κοιμάστε στους δρόμους. λυπάμαι φίλοι αλλα πολλοί βγάζατε 1 θέλατε 3. σωστότατο η τράπεζα να σου πάρει το σπίτι εάν δεν χεις να πληρώσεις. διότι τα δάνεια που πήρες δεν σου τα έδωσε το κράτος αλλα ο έλληνας φορολογούμενος. λοπόν άντε στα χωράφια στα χωρια σας πίσω να βοσκίσετε κανένα πρόβατο διότι το κρέας ακρίβαινε πολύ.
Είναι διαφορετική περίπτωση κάποιος να μην πληρώνει γιατί έχασε τη δουλειά του και κάποιος άλλος να μην πληρώνει γιατί κρύβεται πίσω απο το νόμο Κατσέλη. Για τη δεύτερη περίπτωση, δηλαδή αυτών που μπορούν αλλά δεν θέλουν, θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες πλειστηριασμού άμεσα. Για τους άλλους που έμειναν άνεργοι θα πρέπει να τους δοθεί χρόνος και περίοδος χάριτος μέχρι να ξαναβρούν δουλειά. Δεν είναι το ίδιο όταν δεν πληρώνεις επειδή δεν έχεις με το να μην πληρώνεις επειδή το παίζεις πονηρός! Εμείς είμαστε κορόιδα που πληρώνουμε τα δάνειά μας; Ή μήπως πρέπει όλος ο Ελληνικός λαός να επιβαρυνθεί με τσ δάνεια που έπαιρναν τα λαμόγια για να κάνουν την "καλή" ζωή; Όποιος δεν πληρώνει ενώ μπορεί, θα πρέπει να εξαναγκαστεί να πληρώσει. Πληρώστε κι αφήστε τις π@π@ριές!
που σε ψήφισαν ! Πόνο αγόρι μου ! !