ΤΑΙΠΕΔ: Όλα τα projects που θα «τρέξουν» έως και το 2022

ΤΑΙΠΕΔ: Όλα τα projects που θα «τρέξουν» έως και το 2022

Ποια είναι τα νέα έργα που θα ενταχθούν στην Μονάδα Ωρίμανσης Έργων - «Θα υπερβούμε το στόχο των εσόδων το 2022», λέει η νέα διοίκηση του Ταμείου

taiped-projects
«Είμαστε άνθρωποι των έργων κι όχι των λόγων». Με αυτή τη φράση η νέα διοικητική ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Δημήτρη Πολίτη και τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Παν. Σταμπουλίδη παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά ενώπιον των δημοσιογράφων σε μία εκδήλωση κατά την οποία ανέπτυξαν το σχεδιασμό του Ταμείου για τους προσεχείς μήνες.

Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά από το newmoney για το εάν το 2022 μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος των εσόδων ύψους 2,2 δισ. ευρώ που προβλέπει το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού, ο κ. Πολίτης εμφανίστηκε σίγουρος ότι ακόμη και να ξεπεραστεί αρκεί να μην μεταβληθεί η διαταραχθεί το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί σήμερα. Ένα περιβάλλον στο οποίο η πανδημία μπορεί να έχει επηρεάσει σημαντικά, εν τούτοις καταγράφεται μία σημαντική αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος, όπως εξάλλου κατέδειξαν και οι τελευταίοι διαγωνισμοί του ΤΑΙΠΕΔ. «Θέλουμε να καβαλήσουμε το ‘κύμα’ που έχει δημιουργηθεί», σημείωνε χαρακτηριστικά ο κ. Πολίτης.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μειώνεται ο ΦΠΑ: Τι θα ισχύει για νησιά, ακίνητα και προϊόντα

Κίνημα Αλλαγής: Αθροίζει δυνάμεις Λοβέρδου ο Ανδρουλάκης – Ντέρμπι βλέπει ο Γιώργος

Παραλλαγή Όμικρον: Σε σύγχυση οι ειδικοί για το αν είναι τελικά επικίνδυνη ή όχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης