«Απόψε θα μ’ ακούσεις» με την ΄Αννα Αδριανού στο θεατρικό αφιέρωμα αφιέρωμα στη Γυναίκα
Ολοκληρώνεται αύριο στο Καλογερικό του Λιμένα το μεγάλο θεατρικό αφιέρωμα του Δήμου Θάσου στη Γυναίκα με το έργο του Μηνά Βιντιάδη «Απόψε θα μ’ ακούσεις», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άννα Αδριανού.
Στο πλαίσιο του θεατρικού αφιερώματος, που οι κάτοικοι αγκάλιασαν με θέρμη, παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο «Η προίκα», ο συγκλονιστικός μονόλογος της Μπέττυς Μαγρίζου, με τη Στέλλα Παπαδημητρίου και τον Φεβρουάριο η εμβληματική «Δεσποινίς Μαργαρίτα», του Ρομπέρτο Ατάυντε, με τον Θόδωρο Γράμψα, μια συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης με την «Πράξις 7».
Η ηθοποιός Άννα Αδριανού πρωταγωνίστρια στοην παράσταση «Απόψε θα μ΄ ακούσεις»
Η επιλογή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας για τον επίλογο του φεστιβάλ δεν είναι τυχαία. Όπως μας λέει ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, συγγραφέας ο ίδιος, «επειδή το αφιέρωμα είχε αυτό το θέμα, θεωρήσαμε κατάλληλο να φιλοξενήσουμε την 8η Μαρτίου την τελευταία παράσταση πιστεύοντας, όμως, ότι ποτέ δεν πρέπει να πέσει η αυλαία και τα φώτα της ράμπας να φωτίζουν πάντα τη γυναίκα σύντροφο, μάνα, αδελφή, γιαγιά και κόρη».
Ο συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης
Η παράσταση θα ανέβει αύριο, Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στο Καλογερικό του Λιμένα στις 20:00 . H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.