Και ξαφνικά… «Μαμά από το Πουθενά»

Και ξαφνικά… «Μαμά από το Πουθενά»

Ο πολυαγαπημένος Γάλλος κωμικός Κριστιάν Κλαβιέ («Θεέ μου, τι σου Κάναμε;») και η βραβευμένη με Σεζάρ Κατρίν Φρο πρωταγωνιστούν σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία που κλείνει το μάτι στα θερινά σινεμάκαι ανοίγει την αγκαλιά της στους θεατές.

mo4
Η Λοράνς και ο Αντρέ Πριού ζουν στα προάστια του Παρισιού, σε ένα μεγάλο σπίτι με μοντέρνα διακόσμηση και πισίνα. Έχουν μια επιτυχημένη επιχείρηση με έπιπλα και ακριβό αμάξι. Δεν έχουν όμως παιδιά… μάλλον. Μέχρι που ο Πατρίκ, ένας κωφάλαλος άνδρας, εμφανίζεται ως ο χαμένος γιος τους και τα οικογενειακά μπερδέματα ξεκινούν. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά, όμωςο Πατρίκ έχει αποδείξεις για το αντίθετο. Κι ενώ ο Αντρέ επιμένει πως δεν έχει κάνει «κουτσουκέλα» με άλλη γυναίκα, η Λοράνς βλέπει το μητρικό της ένστικτο να ξυπνά… Ειδικά όταν ο φερόμενος ως γιος της θα φέρει στο σπίτι την τυφλή και με την κοιλιά στο «στόμα» αρραβωνιαστικιά του Σαρά, τότε η Λοράνς θα τα«χάσει» τελείως, κάνοντας τον Αντρέ να αναρωτιέται αν βλέπει όνειρο ή εφιάλτη!

mo1
mo2


Η ταινία δεν ξεφύτρωσε «από το πουθενά» καθώς βασίζεται στο ομώνυμο και άκρως δημοφιλές θεατρικό έργοκαι έχειαγαπηθεί πολύ από το κοινό. Τον… κατά λάθος μπαμπά υποδύεται ο αγαπημένος Γάλλος κωμικός Κριστιάν Κλαβιέ, που απολαύσαμε και πάλι στον ρόλο του εν εξάλλω πατέρα στη σαρωτική κωμωδία «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;», μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες της τελευταίας δεκαετίας. Στο πλευρό του και σε μια απίθανη ερμηνεία, η μοναδική Κατρίν Φροπου έχει διακριθεί με βραβείο Σεζάρ για την εκπληκτική παρουσία της στην ταινία «Μαργκερίτ» (2015).

Το «Μαμά από το Πουθενά» είναι ηκωμωδία που ζητάς για ένα δροσερό βράδυ στοθερινό σινεμά, με το χαρακτηριστικό γαλλικό χιούμορ και τις τραγελαφικές καταστάσεις που δε σταματούν να εκτυλίσσονται! Κι όλα αυτά, με γερές δόσεις συγκίνησης καθώς η ταινία θίγει με τρυφερό τρόπο το θέμα της μητρότητας, υποστηρίζοντας πως «μάνα δεν γεννιέσαι, γίνεσαι».

Κλείσιμο
mo3
mo4



14 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την ODEON
Δείτε το τρέιλερ:
Momo / Μαμά Από το Πουθενά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης