Λένα Μαντά: Διεθνής επιτυχία για τη συγγραφέα

Λένα Μαντά: Διεθνής επιτυχία για τη συγγραφέα

Το βιβλίο της «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» ξεπέρασε τους 100.000 αναγνώστες

mpzwldnpms5b269a8640586
Η πρώτη σε πωλήσεις συγγραφέας στην Ελλάδα Λένα Μαντά απέσπασε τιμητική διάκριση, καθώς, σύμφωνα με το Amazon Crossing, το βιβλίο της THE HOUSE BY THE RIVER (ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ) ξεπέρασε τους 100.000 αναγνώστες.

9781542045896_p0_v2_s550x406


Πρόκειται ίσως για το πιο αγαπημένο βιβλίο της συγγραφέως, καθώς στην Ελλάδα μετρά ήδη 69 ανατυπώσεις και 271.000 αντίτυπα. Με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός, η Λένα Μαντά συναντήθηκε για ένα εορταστικό γεύμα με τη μεταφράστριά της, Gail Holst-Warhaft.

Τα άλλα βιβλία της Λένας Μαντά που κυκλοφορούν και στο εξωτερικό είναι το ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ στην Κίνα και τη Βουλγαρία, το ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ στην Ιταλία και την Αλβανία, το ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ στην Αλβανία και τη Σερβία, το ΘΕΑΝΩ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ στην Αλβανία και την Τουρκία, και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ στην Αλβανία. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ κυκλοφορεί επίσης στην Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Αλβανία. Το μυθιστόρημά της ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ, που κυκλοφορεί ήδη στην Ιταλία και τη Σερβία, αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στα αγγλικά στις 25 Ιουνίου, με τίτλο THE GOLD LETTER.

Το νέο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ κυκλοφορεί την Πέμπτη 9 Μαΐου. Μέσα από τις σελίδες του παρακολουθούμε τις πολυτάραχες ζωές των τεσσάρων ηρωίδων του, σε ένα λογοτεχνικό ταξίδι γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση. Πρόκειται για το 18o βιβλίο της συγγραφέως που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ένα κοινωνικό μυθιστόρημα για τις ματαιώσεις και τις απρόσμενες αλλαγές που επιφυλάσσει η ζωή αλλά και για τη δύναμη της γυναικείας φιλίας.

Κλείσιμο
9786180127553_3D
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης