«Ευτυχώς γύρισα και σήμερα», το νέο βιβλίο του Στάθη Β. Βλαχάκου
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης «βιώνει» ένα κινηματογραφικό ταξίδι: ένα ταξίδι απόδρασης της ζωής από το σώμα προς το όνειρο - Στις 22 Οκτωβρίου η παρουσίαση
Το βιβλίο του Στάθη Β. Βλαχάκου υπό τον τίτλο ««Ευτυχώς γύρισα και σήμερα» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης).
Το μυθιστόρημα θα παρουσιάσουν ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος,η εκπαιδευτικός Γιώτα Παππά και ο δημοσιογράφος-μουσικός παραγωγός Γιώργος Μαρκάκης.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης «βιώνει» ένα κινηματογραφικό ταξίδι: ένα ταξίδι απόδρασης της ζωής από το σώμα προς το όνειρο, το άπιαστο.
Στόχος είναι η αποδέσμευση της ψυχής από καθετί υλιστικό και η γεύση του ευφορικού συναισθήματος της ελευθερίας
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.